Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Eyeshadow Primer Potion - Eden
Eyeshadow Primer Potion - Eden
Eyeshadow Primer Potion - Eden

Eyeshadow Primer Potion - Eden

Urban Decay

Applicera primern innan ögonskuggan och få en intensivare och mer hållbar färg som håller i 24 timmar. Primern är utan tvivel den mest legendariska i skönhetsbranschen.
210 kr

Recensioner

Anna | 2018-08-25
Ögonmakeup sitter som berget med denna
Hanna | 2018-03-11
Älskar denna primern! Ögonskuggan håller superfint hela dagen och flyttar inte på sig alls. Den täcker även det mörka på ögonlocken. Ett måste i min sminkväska!
Jesse | 2018-03-11
Den bästa ögonskuggsprimer jag har testat! Den täcker den mörka på locket och gör att skuggorna sitta hela dagen! Supersmidigt med applikatorn också!

Mer Information

Applicera primern innan ögonskuggan och få en intensivare och mer hållbar färg som håller i 24 timmar.
Primern är utan tvivel den mest legendariska i skönhetsbranschen. Eyeshadow Primer Potion är ett måste bland makeupartister eftersom den garanterar en intensivare färg som håller i 24 timmar utan att lägga sig i fina linjer. Prova den en gång och känn den sammetslena formeln glida lätt över huden - du kommer känna dig naken utan den.
Ett extraordinärt elixir i en praktisk tub så att du lätt kan kontrollera hur mycket du applicerar.
Eden ger en nude, matte finish.
Volym:10 ml
Färg:Beige
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22