Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

För leveransdatum innan jul med Instabox & Best hemleverans se kassasidan. Beställ senast 18/12 kl 12.00 för leverans innan jul med Postnord. 

Eyeshadow Primer Potion - Original
Eyeshadow Primer Potion - Original
Eyeshadow Primer Potion - Original
Eyeshadow Primer Potion - Original
Eyeshadow Primer Potion - Original
Eyeshadow Primer Potion - Original
Eyeshadow Primer Potion - Original

Eyeshadow Primer Potion - Original

Urban Decay

En av Urban Decays bästsäljare - nu i praktisk resestorlek! Applicera primern innan ögonskuggan och få en intensivare och mer hållbar färg som håller i 24 timmar.
200 kr

Recensioner

Elina | 2018-12-18
Funkar kanon! Lätt att applicera och ögonskuggan håller hela dagen utan att hamna i vecken på ögonlocket. Jag använder den och sen låter den torka o sen Anastasias norvina palette Eller urban decay naked3 och med dessa ögonskuggor funkar denna primer as bra. Återstår o ser hur länge den räcker för känns som att själva tuben med applikatorn kan göra att det blir svårt att använda hela tuben tyvärr men annars nöjd! Använder även urban decays setting spray all nighter vet inte om on detta hjälper för settingen också.
Frida | 2018-10-07
Primern gör säkert sitt jobb, men jag fick en kraftig allergisk reaktion som gjorde att all ögon-makeup fick tvättas bort. Rekommenderas INTE om du är det minsta känslig.
Nesrin | 2018-10-02
Ögonskuggan sitter på hela dagen. Håller vad den lovar!

Mer Information

En av Urban Decays bästsäljare - nu i praktisk resestorlek! Applicera primern innan ögonskuggan och få en intensivare och mer hållbar färg som håller i 24 timmar. Primern är utan tvivel den mest legendariska i skönhetsbranschen. Eyeshadow Primer Potion är ett måste bland makeupartister eftersom den garanterar en intensivare färg som håller i 24 timmar utan att lägga sig i fina linjer. Prova den en gång och känn den sammetslena formeln glida lätt över huden - du kommer känna dig naken utan den. Ett extraordinärt elixir i en praktisk tub så att du lätt kan kontrollera hur mycket du applicerar. Eyeshadow Primer Potion - Original ger en transparent finish.
Vinnare av KICKS Beauty Awards 2016: Bästa ögon primern.
Hudtyp:Fet|Kombinerad|Känslig|Mogen|Normal|Problemhy|Torr
Färg:Silver
Finish:Neutral
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22