Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in eller bli medlem i KICKS Club för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

Eyeshadow Midnight Rodeo: gråbrun med silverskimmer
Eyeshadow Midnight Rodeo: gråbrun med silverskimmer

Eyeshadow Midnight Rodeo: gråbrun med silverskimmer

Urban Decay

Urban Decay Eyeshadow har en lätt och silkesmjuk konsistens med intensiv färg som håller i timmar utan att lägga sig i de fina linjerna.
200 kr
Midnight Rodeo: gråbrun med silverskimmer

Recensioner

Louisa | 2018-03-11
ABC gum är en perfekt bas för vilken sminkning som helst. Ger en väldigt naturlig färg, använder den dagligen över primer.
Krakelsprakel | 2017-08-17
Oslagbar kvalitet. Med en primer under, så ser sen precis likadan ut på kvällen, som när du applicerade den på morgonen.
Helena | 2017-03-03
Bästa ögonskuggan. Sitter fint hela dagen.

Mer Information

Urban Decay Eyeshadow har en lätt och silkesmjuk konsistens med intensiv färg som håller i timmar utan att lägga sig i de fina linjerna. Det allra bästa med produkten är att ögonskuggorna finns i alla möjliga färger så att du kan välja den färg och finish du vill ha.
Den silkesmjuka skuggan innehåller den patenterade formulan Urban Decays Pigment Infusion System™, som ger vacker och hållbar färg. Resultatet? Intensiv färg! Färg som håller hela dagen. Glittrande och glamorös finish. Silkeslen färg som kan byggas upp till önskad intensitet och enkelt tonas ut.
Finns med fem olika finish: skimmer, duotone, matt, satin och glittrande.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22