Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Moondust Eyeshadow Zodiac: mattsvart med blågrön metallglans
Moondust Eyeshadow Zodiac: mattsvart med blågrön metallglans

Moondust Eyeshadow Zodiac: mattsvart med blågrön metallglans

Urban Decay

Den mest sofistikerade ögonskuggan på marknaden! Moondust är en ögonskugga i silkesmjuka, glittrande och vackra färger som håller länge.
205 kr
Zodiac: mattsvart med blågrön metallglans

Recensioner

Tilda | 2018-04-03
Fantastisk skugga! Lätt att använda och ger ett grymt snyggt resultat.
Rose-Marie | 2018-02-28
Andra gången jag köpt Cosmic nu, tror det är den enda ögonskugga jag har använt upp i hela min kollektion :) den är sammetsglittrig och färgen är bedårande, jag har klarblåa ögon och med den här blir dom om möjligt ännu blåare :) tycker nog jag får ut mest färg när jag använder den med fingret eller om jag duschar borsten med lite av MakeUpForever mist and fix. Jättefin och mycket nöjd!!
Caroline | 2018-02-21
Om man bara ska köpa en så rekommenderar jag verkligen ”Cosmic”! Jättefin och går att använda till så mycket! Är man intresserad av festivaler som coachella, tomorrowland etc är dessa ett måste. Eller om man gjort en matt look, ångrat sig i sista stund och vill ha något för att ”ampa” upp looken lite. Glitterläppar, användningsområdena är oändliga!

Mer Information

Den mest sofistikerade ögonskuggan på marknaden! Moondust är en ögonskugga i silkesmjuka, glittrande och vackra färger som håller länge. Lätt skimmer i perfekt kombination med förföriska färger med metallglans ger en vacker look med en nästan overklig effekt.
Tack vare ny teknik ger Moondust en fantastisk och revolutionerande effekt. Ögonskuggan glider lätt över huden och skapar elegant intensitet med vacker glans och glöd. Resultatet? En förförisk look med djup - du kommer garanterat få uppmärksamhet!
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22