Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Naked Smoky Palette
Naked Smoky Palette

Naked Smoky Palette

Urban Decay

Vill du veta hur du får till den mest eftertraktade och svårfångade looken någonsin? Urban Decay Naked Smoky – fulladdad med allt du behöver för att få till en perfekt sotad look.
505 kr

Recensioner

Lidia | 2017-03-01
Blev sjukt besviken när jag fick hem denna palett. Absolut inte värd priset. Färgerna har dåligt pigment, fäster knappt på ögonlocket trots att borsten är blöt, mycket fall out och hållbarheten är bland det sämsta jag har testat. Skulle absolut inte rekommendera denna palett, om man vill ha en palett med skuggor som liknar dessa har Loreal några för mycket billigare pris och bättre kvalitet.
jonnaceline | 2017-02-27
Vart inte jätte imponerad av denna. Tycker inte att pigmentering håller samma standard som mina andra paletter från t.ex. ABH, Too Faced, KVD, Tarte osv. Får ingen inspiration heller av att titta på den och känner inte att jag kan få till en hel look med bara denna palett.
Kat | 2017-02-25
Världens bästa palette! Med både kalla och värma färger. Super! <3

Mer Information

Vill du veta hur du får till den mest eftertraktade och svårfångade looken någonsin? Urban Decay Naked Smoky – fulladdad med allt du behöver för att få till en perfekt sotad look. En äkta nyanspalett med perfekta borstar och detaljerade handledningar.
UD har fyllt den här paletten med tolv passionerade, sotiga neutrala nyanser, inklusive nio helt nya nyanser och tre exklusiva nyanser från tidigare paletter. Experimentera med varma bronsartade, dimensionsförhöjande gråa, fylliga bruna samt en djupsvart nyans. Från matta till skimrande nyanser med glitter – Naked Smoky har allt. Varje nyans i Naked Smoky har UD Pigment Infusion System™, vår egen sammansättning av ingredienser som ger varje nyans dess sammetslena konsistens och fylliga färger,som gör att den varar länge och är lätt att jämna ut.
Har du någon gång köpt en skönhetsprodukt och sedan insett att du inte har en aning om hur den ska användas? Med Naked Smoky är det helt genomförbart att få en passionerad, lockande blick. I vår detaljerade lookbook går vi igenom fyra fantastiska sätt att få till Naked och Smoky-looken, som med UD:s exklusiva borste med två ändar (en avsmalnande borste ett sudd) är lätt att applicera.
Dessa nyanser ingår: High (champagneskimmer med mikroglitter), Dirtysweet (medium brons), Radar (brungrå metallic med pärlemorskimrande mikroglitter), Armor (silver-brun metallic med tonat glitter), Slanted (ljusgrå metallic), Dagger (mellansvart med mikroskimmer), Black Market (kolsvart sammet), Smolder (djup plommonbrun), Password (sval matt brungå), Whiskey (fyllig matt brun), Combust (svagt brunrosa) och Thirteen (ljus sammetsbeige).
Tips: Följ de stegvisa handledningarna som presenteras i vår lookbook för att återskapa en av våra fyra looks – den ikoniska UD Smoky Eye, Smoky Reality Star, Smoky Cat eller Everyday Smoky – eller skapa din egen look.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22