W
Weleda

#
100BON
 
Urban Decay Optical Illusion Complexion Primer

Optical Illusion Complexion Primer

Sudda ut ojämnheter och släta ut huden omedelbart med Urban Decays Optical Illusion Complexion Primer. Denna sammetslena primer har en lätt rosa ton som ger lyster till hyn, och sen torkar till en matt, transparent finish. Den reducerar synbart fina...
315 kr
ANTAL
Dela Dela   Spara som favorit    Finns i butik Finns i butik?
BETYG 
4 omdömen  

PRODUKTINFORMATION

Sudda ut ojämnheter och släta ut huden omedelbart med Urban Decays Optical Illusion Complexion Primer. Denna sammetslena primer har en lätt rosa ton som ger lyster till hyn, och sen torkar till en matt, transparent finish. Den reducerar synbart fina linjer och porer och ger en fantastisk poslinliknande effekt.
Volym: 28 ml
 
TOTALT BETYG
SKRIV OMDÖME
Vad tycker du om produkten? Recensera här!
KOMMENTARER
Sortera
 
| 2017-09-20
Yes, denne likte jeg!!! Jevner lett ut hudtonen og skaper et jevnt "lerret" for påføring av foundation. Jeg har ikke opplevd at den fremhever tørre partier eller at den sklir rundt, slik som andre primere som denne har en tendens til. Min hud er både tørr og lett oljete, noe som gjør det vanskelig å finne passende primere, men denne synes jeg gjorde en god jobb. Jeg vil ikke si at den fylte ut porene nevneverdig, men den gjorde de litt mindre synlige. Dette kan henge sammen med min bruk, da jeg kun bruker 1 pump til hele ansiktet, og ikke "presser" den inn i områdene med store porer.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-08-24
Denna primer var verkligen värd pengarna för mig. Har testat allt ifrån Kvd, smashbox till the balm och ingen av dessa märken har gjort att jag märkt någon större skillnad med min hud. Men denna hjälper verkligen, min hy ser ut som porslin och min foundation lägger sig inte i mina skrattgropar. Jag har ganska normal hy som tenderar till att bli lite oljig under dagen. Testade denna på en vän som har lite torrare hud och då fungerar den INTE, den framhäver torra partier och gör att det ser värre ut.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-05-07
Lägger sig jämnt och ger bättre täckning åt foundation/concealer men för mig som använder väldigt lite just foundation så tycker jag den är dålig på att hålla kvar highlighter, bronze och rouge. Ögonskuggeprimern funkar bättre för highlighter tex. Man får mycket produkt men ändå inte tillräckligt bra för priset..
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-02-13
ÄLSKAR!! Huden blir verkligen helt sammetslen och ser mycket jämnare ut. Har oljighud och huden stannar matt hela dagen. KÖP!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
 
 

Genom att använda Kicks.se godkänner du att vi använder cookies för att höja användarupplevelsen.

Laddar...