#
100BON
 
Urban Decay Optical Illusion Complexion Primer

Optical Illusion Complexion Primer

Sudda ut ojämnheter och släta ut huden omedelbart med Urban Decays Optical Illusion Complexion Primer. Denna sammetslena primer har en lätt rosa ton som ger lyster till hyn, och sen torkar till en matt, transparent finish. Den reducerar synbart fina...
315 kr
ANTAL
Dela Dela   Spara som favorit    Finns i butik Finns i butik?
BETYG 
2 omdömen  

PRODUKTINFORMATION

Sudda ut ojämnheter och släta ut huden omedelbart med Urban Decays Optical Illusion Complexion Primer. Denna sammetslena primer har en lätt rosa ton som ger lyster till hyn, och sen torkar till en matt, transparent finish. Den reducerar synbart fina linjer och porer och ger en fantastisk poslinliknande effekt.
Volym: 28 ml
 
TOTALT BETYG
SKRIV OMDÖME
Vad tycker du om produkten? Recensera här!
KOMMENTARER
Sortera
 
| 2017-05-07
Lägger sig jämnt och ger bättre täckning åt foundation/concealer men för mig som använder väldigt lite just foundation så tycker jag den är dålig på att hålla kvar highlighter, bronze och rouge. Ögonskuggeprimern funkar bättre för highlighter tex. Man får mycket produkt men ändå inte tillräckligt bra för priset..
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-02-13
ÄLSKAR!! Huden blir verkligen helt sammetslen och ser mycket jämnare ut. Har oljighud och huden stannar matt hela dagen. KÖP!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
 
 

Genom att använda Kicks.se godkänner du att vi använder cookies för att höja användarupplevelsen.

Laddar...