Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
  • Fri frakt över 99 kr
    Fri frakt över 99 kr
  • Poäng på alla köp
    Poäng på alla köp
  • Expressleverans
    Expressleverans

Bli medlem & få tillgång till KICKS Beauty Talks - ditt nya beauty community!

NYHET

Venus Deluxe Smooth Swirl Razor 1 pack

Betyg
Pris
229 kr
Hitta i butik
Deluxe Smooth Swirl Razor
p94034312
v94034313
Venus
SEK
229
Venus rakblad är utformade för kvinnliga former. Venus Deluxe Smooth Swirl rakhyvel för kvinnor ger len hud som varar. Rakbladsrefillerna har 5 blad för en supernära rakning, och Swirl rakhyveln har en inbyggd flexiball som anpassar sig efter kroppens konturer. Rakbladen rakar närmare huden, för lenhet som varar. Bladens vattenaktiverade fuktremsa hjälper till att skydda mot skärsår och skråmor.
SLÄTHET SOM VARAR: Rakhyveln har 5 hållbara blad för ett ge en extra slät rakning som varar
NOGGRANN: kombinationen av de 5 bladen och flexiball ger en rakning som tar i princip varje hårstrå
ANPASSAD DESIGN: rakhyvelns inbyggda flexiball anpassar sig efter kroppens konturer, för maximal kontakt mellan rakhyvel och hud – även i utmanande områden som anklarna
SKYDD FÖR HUDEN: rakhyvelns vattenaktiverade fuktremsa är mjukgörande för att skydda huden mot skärsår och skråmor
REN EFFEKTIVITET: rakhyvelns blad med diamantliknande beläggning rakar håren nära med lätthet, för extra len hud. Raka rätt, inte mer
Samtliga Venus-rakblad passar alla Venus-handtag (Förutom Simply Venus och Venus Pubic Hair and Skin).
Förvaras i rumstemperatur. Förvara utom räckhåll för barn.
Exfoliera bort död hud innan du rakar dig. Peeling hjälper till att förhindra skärsår, skråmor och inåtväxande hår genom att ta bort död hud från ytan. För att exfoliera huden använder di en mild peeling eller en peeling handske/boll och skrubba försiktigt huden innan du rakar dig.
Använd ett vass rakblad. Rakning med ett skarpt rakblad skyddar din hud skärsår, skråmor och hudirritation. Om bladet känns grovt mot huden eller drar i hårstråna så är det dags att byta till ett nytt rakblad.
Fukta huden innan du rakar dig. Rakning av torr hud ökar irritationen, så fukta området innan rakning, i tre till fem minuter i varmt vatten via ett bad eller en dusch.
Applicera en fuktrik rakgel innan du rakar benen för att hjälpa till att behålla vatten i hårstråna och för att försäkra att rakhyveln glider lättare över huden. Många vanliga tvålar kan torka ut huden.
Välj rätt rakhyvel. Att använda en rakhyvel med tre eller fler blad kan förhindra skärsår och skråmor eftersom knivarna är placerade tätare ihop på rakhuvudet och glider lättare över huden. Fler blad möjliggör också en närmare rakning med färre drag, vilket hjälper till att förhindra hudirritation.
Raka medhårs. Om din hud är känslig ska du bara raka dig medhårs, för att undvika hudirritation. Ta dig också tid och raka med stadiga och lätt drag. Lär dig mer om hur du rakar varje enskild kroppsdel för att ytterligare minska risken för rakhyvelutslag, skärsår och hudirritation.
Återfukta efter rakning. När du har rakat dig, applicera en fuktgivande lotion eller olja. Helst alkoholfri, för att bevara och låsa in fukt och för att addera ett extra lager av skydd mot hudirritation.
PEG-115M, PEG-7M, PEG-180M, PEG-100, Silica, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Tocopheryl Acetate, Tris(Di-T-Butyl)Phosphite, BHT
Vikt:
32 g
EAN:
7702018567102

Vad tycker du?

Logga inoch bli den första att recensera den här produkten.

Inga recensioner

KICKS Club: poäng på alla köp

Som medlem skämmer vi bort dig med massor av sköna förmåner!

KICKS Beauty Talks

När du blir medlem i KICKS Club får du också tillgång till vårt community KICKS Beauty Talks.

Klimatkompenserad leverans

När du handlar på kicks.se kan du välja PostNords klimatkompenserade alternativ.

Expertrådgivning

Få expertråd av våra utbildade skönhetsexperter.

KICKS nyhetsbrev

Fraktsätt
Betalsätt