Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Flowerbomb Nectar 50 ml
Flowerbomb Nectar 50 ml

Flowerbomb Nectar 50 ml

Viktor&Rolf

Dyk ner i blommans inre. Flowerbomb Nectar är en magisk resa till blommans hjärta där Flowerbombs rena intensitet flyter. Explosiv, feminin och beroendeframkallande.
935 kr
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover

Recensioner

Tereza | 2019-04-03
Tycker om den vanliga Flowerbomb men denna är ännu godare. Den är en blommig och söt doft som håller väldigt länge på huden. Den är lite dyrare men värd priset tycker jag.
Fragrantista | 2019-03-25
På min hud (till skillnad från prov på pappersremsa) utvecklas denna fina parfym till en djup, balsamisk, tonka- och blomsterdoftande arom med fruktiga inslag. En lite annorlunda Flowerbomb-parfym som är helt ljuvlig vid kyligare väder. Lite räcker oerhört långt.
Therese | 2019-02-26
Den här parfymen är verkligen fruktansvärd. Det finns olika typer av sött. Vi har det varma söta som ambra och vanilj, vi har fruktigt sött som i frukter och bär och så har vi denna huvudvärksbomb. Den är så extremt "vass", skarp och stickig att både jag och alla jag känner får huvudvärk av den. Till och med min man bönade och bad att jag aldrig skulle använda den igen eftersom han avskydde den så mycket, och han är inte särskilt kräsen då han gillat alla parfymer jag någonsin haft. Jag känner inte ens att den är söt, den är bara "vass" (hoppas att ni förstår hur jag menar). Jag kan inte vara i närheten av någon som har denna på sig, så stark är den. En luktar verkligen på flera meters avstånd även efter en enda sprayning. Jag kan absolut inte förstå alla positiva recensioner! Jag ville verkligen gilla den då jag älskar flaskan, men nej, jag kan bara inte.

Mer Information

Dyk ner i blommans inre. Flowerbomb Nectar är en magisk resa till blommans hjärta där Flowerbombs rena intensitet flyter. Explosiv, feminin och beroendeframkallande. Flowerbomb Nectar är ett nytt kapitel i Flowerbomb-historien.