Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Tan mitt

Tan mitt

Vita Liberata

Vante som underlättar applicering av brun utan sol. En klick som är ungefär lika stor som en vindruva räcker till halva benet. Gnid försiktigt in i huden med roterande rörelser.
79 kr
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover
Tan mitt
p89033395
v89033396
Vita Liberata
SEK
79

Recensioner

Var först med att recensera denna produkt

Mer Information

Vante som underlättar applicering av brun utan sol. En klick som är ungefär lika stor som en vindruva räcker till halva benet. Gnid försiktigt in i huden med roterande rörelser. Det underlättar för dom aktiva ingredienserna att tas upp av huden. Glöm inte att dra lätt på ovansidan av den handen som vanten suttit på efter applicering. Kan tvättas för hand.
K
an användas med alla typer av brun utan sol produkter för ett jämnt resultat och för att inte få fläckar på handflatorna. Glöm inte att avsluta med ett lätt drag brun utan sol över handryggarna.
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22