Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Beauty Advent Calendar 2019

Beauty Advent Calendar 2019

Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent Touche Éclat-pennan är som ett magiskt svärd som omedelbart ger lyster, jämnar ut och förskönar din hudton med en naturlig, strålande lyster.
2 195 kr
(Värde:3182kr)
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover
Beauty Advent Calendar 2019
p94002937
v94002938
Yves Saint Laurent
SEK
2195

Recensioner

Var först med att recensera denna produkt

Mer Information

Yves Saint Laurent Touche Éclat-pennan är som ett magiskt svärd som omedelbart ger lyster, jämnar ut och förskönar din hudton med en naturlig, strålande lyster. Highlighta dina bästa drag utan något skimmer eller glitter.
Top Secrets Eye and Lip Makeup Remover avlägsnar alla typer av makeup, även vattenfast och särskilt hållbar makeup, samtidigt som den gör den känsliga huden runt ögon och läppar fräsch, återfuktad och behaglig. Produkten passar för känsliga ögon.
Top Secrets Natural Action Exfoliator
Den honungsfärgade gelen utan abrasiva partiklar innehåller sockerarter och ultrafina oljor för mild exfoliering. Produkten förvandlas vid kontakt med huden till en lätt olja och sedan till en mjölk som skonsamt avlägsnar döda hudceller och smuts när den sköljs av. Huden blir mjukare och smidigare och hudtonen blir klarare och får lyster. Den härliga gelen är rik på essentiella spårämnen och vitaminer och rengör, lugnar och vårdar huden. För alla hudtyper, även känslig hud.