Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

För leveransdatum innan jul med Instabox & Best hemleverans se kassasidan. Beställ senast 18/12 kl 12.00 för leverans innan jul med Postnord. 

Touche Eclat 6,5 Luminous Toffee

Touche Eclat 6,5 Luminous Toffee

Yves Saint Laurent

Ljusreflekterande concealer som ljusar upp mörka partier och som ger en lätt highlightande effekt. Passar alla hudtyper.
375 kr
6,5 Luminous Toffee

Recensioner

S. | 2018-07-03
Personligen, tycker jag inte om denna produkt. Den är inte vidare täckande. Vill man dock ha något super super lätt, så kan jag tänka mig att man skulle uppskatta den. Jag använder denna produkt som highlight, för att ljusa upp lite extra inför min puder highlighter. För att använda upp den.
Nadja | 2018-03-14
Älskar! hört mkt gott om denna men tyckt den är aningen dyr... men den är värd varenda krona! Tillslut fick jag testa, och blev fast! Nu har jag använt i ca 1 år och kommer inte sluta köpa! Blir inte kakig o lägger sig inte i fina linjer, den ljusar upp fint och funkar som både concealer och highligher! Hur bra😍
Frida | 2018-03-11
Jag avskyr oftast känslan av concealer då jag oftast tycker det känns torrt och blir kakigt. Denna är den enda concealern jag använder och älskar den! Tunn i konsistensen men gör jätteskillnad!

Mer Information

Ljusreflekterande concealer som ljusar upp mörka partier och som ger en lätt highlightande effekt. Passar alla hudtyper.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22