Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Black Opium EdP 50 ml
Black Opium EdP 50 ml
Black Opium EdP 50 ml
Black Opium EdP 50 ml
Black Opium EdP 50 ml

Black Opium EdP 50 ml

Yves Saint Laurent

Rockiga Black Opium är lika revolutionerade som den klassiska Opium-doften var på 70-talet. Denna helt nya doft framkallar det sensuella och förbjudna hos sin kvinnliga bärare.
810 kr

Recensioner

EMMA | 2018-11-14
Världens mysigaste doft. Lagom söt med lagom mycket vaniljdoft. SÅ GOD. En parfym som alltid måste finnas till hands.
Malin | 2018-09-22
Använder den främst på vinterhalvåret samt kvällen. Tycker egentligen inte om den speciellt mycket men den är beroendeframkallande ändå på något sätt. Första parfymen jag faktiskt tagit slut på inom ett par månader, vilket aldrig hänt förr. Den är även komplimang-framkallande, vilket är ett stort plus :)
Denise | 2018-08-11
Använt Black Opium i 4 års tid och har inga planer på att byta. Helt klart min signatur doft & får alltid komplimanger att jag luktar gott. Funkar både till vardag & fest! Luktar fantastiskt och håller länge. Rekommenderar!

Mer Information

Rockiga Black Opium är lika revolutionerade som den klassiska Opium-doften var på 70-talet. Denna helt nya doft framkallar det sensuella och förbjudna hos sin kvinnliga bärare. Doftsammansättningen är baserad på ett beroendeframkallande kaffe-ackord, vanilj samt apelsinblomma – allt för att locka fram kontrasterna och spänningarna mellan ljus och mörker. Black is the new black!
Vinnare av KICKS Beauty Awards 2018: bästa damparfym
Volym:50 ml
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22