Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in eller bli medlem i KICKS Club för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

This is Her EdP 30 ml

This is Her EdP 30 ml

Zadig & Voltaire

Zadig & Voltaire, ett varumärke klassat easy luxury. De tre värdeorden är rock, konst och Paris. Att vara rockig är att vara dig själv.
565 kr

Recensioner

Mary | 2018-04-13
Älskar den, mild och sofistikerad doft. Uppskattad även av doftkänsliga
Mimmie | 2018-03-12
Jag önskar att jag kunde leva i denna parfym! Jag saknar den så fort jag inte har den på mig!! Den är så fräsh samtidigt som den är så väldigt elegant. En klar favorit!
Elin | 2018-03-11
Har väldigt många parfymer men då råkade jag få denna som ett parfymprov i ett av mina KICKS-paket och då blev jag såld direkt! Det luktar väldigt gott och speciellt, skiljer sig verkligen från mina andra ljusa och superblommiga parfymer. Den luktar mörkt och kryddigt men fortfarande väldigt feminint. Räcker med en spray så doftar det hela dagen!

Mer Information

Zadig & Voltaire, ett varumärke klassat easy luxury. De tre värdeorden är rock, konst och Paris. Att vara rockig är att vara dig själv. Fri, och bekväm med din rebelliska elegans och fylld med självsäkerhet.
This is Her, denna vackra vagabond sprider sin blommigt kryddiga doft av jasmin och rosépeppar. Mjuk men med ett rockigt hjärta av Kastanj & Benzoin. Det feminina förstärks med en intesiv bas av sandelträ.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22