Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

FRI FRAKT! Bli medlem och få KICKS-BACK på allt du handlar till och med 23 december! 

Sport Toilet Bag Toilet Bag
Sport Toilet Bag Toilet Bag

Sport Toilet Bag Toilet Bag

Zlatan Ibrahimovic Parfums

ZLATAN SPORT är ett komplett sortiment av grooming-produkter direkt baserade på Zlatans egen necessär och omfattar de produkter som han själv använder, varje dag.
199 kr

Recensioner

Var först med att recensera denna produkt

Mer Information

ZLATAN SPORT är ett komplett sortiment av grooming-produkter direkt baserade på Zlatans egen necessär och omfattar de produkter som han själv använder, varje dag. ZLATAN SPORT Toilet Bag innehåller en Hair-Body Wash 150 ml samt en Deo Roll-on 50 ml. ZLATAN SPORT Hair-Body Wash är en kombinerad rengöring för hår och kropp som ger en ren och fräsch känsla hela dagen. ZLATAN SPORT Antiperspirant Deodorant Roll-on 50 ml är en effektiv antiperspirant med aktiva ämnen som motverkar svett och dålig lukt hela dagen. ZLATAN SPORT Toilet Bag är den perfekta necessären för den som vill ta hand om sig, och känna sig som sitt bästa jag, varje dag.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22