Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Contour Cream Kit Medium
Contour Cream Kit Medium

Contour Cream Kit Medium

Anastasia

Kontur och markerings palett i krämform som används för att dramatiskt skulptera, definiera och förbättra dina naturliga ansiktsdrag.
545 kr
Medium

Recensioner

Jessika | 2018-02-14
Besvikelse. Köpte detta ki t pga av dom ljusa färgerna men slutade med attrahera endast kunde använda mellan färgen i den mörka delen. Produkten är inte krämig för att vara ett cream kit, det är väldigt torrt och pudrigt. Sitter inte fint över foundations generellt. Kommer inte köpa igen.
Natali | 2017-08-24
Rolig att använda, men extremt ojämn och inte värt priset alls, trots att den håller länge. Föredrar smashbox
julia | 2017-08-20
bra produkt för de som har använt creme contour föreut. men för de som är nybörjare så skulle jag inte rekommendera denna produkt. så om du inte e van vid creme contour så skulle jag rekommendera att köpa en billig creme contour och öva sig och sedan köpa denna produkten!!

Mer Information

Kontur och markerings palett i krämform som används för att dramatiskt skulptera, definiera och förbättra dina naturliga ansiktsdrag. Skapa illusionen av högre kindben, en mindre panna, en mjukare käklinje eller en smalare näsa. De sex olika nyanserna består av en sammetslen formula som smälter in i huden och ger en mjuk lyster.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22