Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

25% på ansiktsvård från Lancôme. Gäller t.om. 26/3. 

Hållbarhet

Med siktet inställt på en långsiktigt hållbar verksamhet behöver vi arbeta målinriktat med ett stort antal frågor. Det gör vi! Men vi kan inte göra allt på en gång.

För att hjälpa oss prioritera och säkerställa att vi fokuserar på de ämnen som är allra viktigast har vi i dialog med våra intressenter (kunder, medarbetare, ägare, leverantörer mfl) identifierat fyra huvudområden:

- Att kontinuerligt utöka och förbättra vårt erbjudande (t ex fler hållbara produkter).

- Att aktivt bidra till ett socialt hållbart samhälle (CSR).

- Att minimera den negativa påverkan av vår verksamhet (t ex energiförbrukning, avfallshantering).

- Att ställa hållbarhetsrelaterade krav på leverantörer och andra affärspartners (t ex etik, mänskliga rättigheter, arbetsvillkor).

Fyra fokusområden för hållbar utveckling
KICKS fokusområden för hållbarhet är: hållbart erbjudande, samhällsengagemang, hållbar leverantörskedja och hållbar verksamhet.
Av dessa är hållbart erbjudande och samhällsengagemang de områden där vi kan skapa mest värde och där KICKS ska vara ledande.
KICKS ägare Axel Johnson har en lång tradition av att kombinera affärsnytta med samhällsnytta. Därmed är det sociala ansvaret både en del av vår historia och en viktig del i vårt arbete framåt.

Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22