Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Glow Kit Ultimate Glow
Glow Kit Ultimate Glow
ONLY AT KICKS

Glow Kit Ultimate Glow

Anastasia

Anastasia Glow Kit Ultimate Glow består av metalliska och skimrande puder-highlighters med hög pigmentering för intensiv lyster på ansikte och kropp.
595 kr

Recensioner

Astrid | 2018-11-09
Bästa go-to highlighter - både till fest och vardags
Ellen | 2018-05-13
mycket glitter och inte jättepigmenterad men ganska fin ändå! rekommenderar att spreja vatten eller setting spray på borsten innan man applicerar!.
Enas | 2018-04-02
Super dåligt kvalitet!

Mer Information

Anastasia Glow Kit Ultimate Glow består av metalliska och skimrande puder-highlighters med hög pigmentering för intensiv lyster på ansikte och kropp. Färgerna kan blandas eller användas var för sig. Formula som lägger sig jämt på huden och ger en fin lyster och finish utan att lämna skimmerpartiklar på huden. Nyanserna Snow, White Sand och Golden Dawn ger ett skimrande glow i vitt och varma beigea toner. Sunray, Amber gold och Hot sand är metalliska nyanser i varma toner av koppar, rose och bronze.
Vinnare av KICKS Beauty Awards 2017: Bästa Glow Makeup.
Färg:Beige
Finish:Dewy
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22