Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Glow Kit Ultimate Glow
Glow Kit Ultimate Glow
Glow Kit Ultimate Glow
Kampanj!

Glow Kit Ultimate Glow

Anastasia

Anastasia Glow Kit Ultimate Glow består av metalliska och skimrande puder-highlighters med hög pigmentering för intensiv lyster på ansikte och kropp.
395 kr595 kr

Recensioner

Wilma Johansson | 2017-06-26
Blev bara besviken med denna paletten, massvis av pudret faller ut, de är inte särskilt pigmenterade och efter ett tag under dagen stannar inte highlightern på samma plats jag la den, för detta priset är det verkligen ingen bra highlighter. Köpte Sleeks highlighter för 120kr dagen efter och aldrig mer använt denna paletten.
Ingrid | 2017-06-20
Bästa glowpaletten från Anastasia! Bra pigment som sitter hela dagen och nyanserna är lätta att blanda för att få önskad glow! Värd vinnare att bästa glowpalett i Beauty awards!
Olivia Roomel Toma | 2017-05-12
Älskaaaar denna produkt ❤️

Mer Information

Anastasia Glow Kit Ultimate Glow består av metalliska och skimrande puder-highlighters med hög pigmentering för intensiv lyster på ansikte och kropp. Färgerna kan blandas eller användas var för sig. Formula som lägger sig jämt på huden och ger en fin lyster och finish utan att lämna skimmerpartiklar på huden. Nyanserna Snow, White Sand och Golden Dawn ger ett skimrande glow i vitt och varma beigea toner. Sunray, Amber gold och Hot sand är metalliska nyanser i varma toner av koppar, rose och bronze.
Vinnare av KICKS Beauty Awards 2017: Bästa Glow Makeup.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2017Kundservice 020-42 32 22