Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

More of SUPERSALE: 30% på reapriset

Liquid Lipstick Crush
Liquid Lipstick Crush
Liquid Lipstick Crush
ONLY AT KICKS

Liquid Lipstick Crush

Anastasia

Liquid Lipstick består av en intensivt pigmenterad, flytande formula som lägger sig heltäckande och matt på läpparna.
259 kr
Crush

Recensioner

Linnea | 2018-12-10
Jag har färgen stripped och älskar den, verkligen en färg jag kan bära varje dag. Har sett att många tycker att formulan är dålig osv men ett tips är att oavsett vilken liquid lipstick du använder, att applicera en klutt på läppen o sen fördela resten med fingrarna. Jag får då en jättefin applicering och inte smuliga läppar.
Agnes | 2018-11-28
Har i färgerna Sad Girl, Heathers och Sepia. Sepia är den enda utav dessa tre som funkar okej enligt mig. De andra två "blöder ut" färg, smular av sig, känns kladdigt och ser allmänt dåligt ut efter bara en kort stund. Jag har då testat med läpprimer, återfuktat läpparna osv innan applicering. Inget verkar fungera... Det känns inte värt att lägga så mycket pengar på ett läppstift som uppenbarligen inte fungerar. Det positiva är att färgerna är jättefina. Det kanske är så att vissa av färgerna fungerar bättre än andra men det vet jag inte säkert. Som jag skrev tidigare fungerar ju Sepia okej för mig men känns ju ändå ovärt. Finns bättre liquid lipsticks på marknaden som dessutom är billigare. Kommer inte att köpa fler.
Jasmin | 2018-09-15
Älskar denna produkt! Färgen Ashton kan smula något om du pillar mycket på läpparna men annars håller den väldigt bra och torkar inte ut läpparna. Går bra att blanda med andra matta läppstift om du vill ändra tonen/färgen

Mer Information

Liquid Lipstick består av en intensivt pigmenterad, flytande formula som lägger sig heltäckande och matt på läpparna. Använd den tillhörande mjuka applikatorn för att applicera Anastasia Beverly Hills liquid lipstick med precision för en oförglömlig look som sitter i timmar.
- Icke uttorkande formula
- Hög pigmentering
- Full täckning
- Lättapplicerad flytande formula
Vinnare av KICKS Beauty Awards 2017: Bästa läppstift.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22