Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Brow Wiz Blonde
Brow Wiz Blonde
Brow Wiz Blonde

Brow Wiz Blonde

Anastasia

Med Anastasia Beverly Hills Brow Wiz ögonbrynspenna blir glesa ögonbryn snabbt ett minne blott. Pennan är skruvbar och behöver därför inte vässas.
235 kr
Blonde

Recensioner

Sofia S | 2017-09-08
Otroligt lätt att jobba med! Ger ett naturligt, snyggt och städat resultat. Själv har jag naturligt mörka och "fulla" ögonbryn, jag målar endast ytterst lite vid slutet på ögonbrynet för formens skull. Pennan passar även min syster, som fått blonda bryn, utan att ge ett för hårt eller "målat" intryck. Måla med korta, lätta drag och du kommer inte ha några som helst problem, trycker du hårt med pennan däremot.. kommer den att gå av direkt, därav endast 4/5 stjärnor. Tappa den aldrig i golvet!!! Om pennan var lite "tåligare", hade den enkelt fått 5/5. PS, markera ögonbrynen med concealer för ett felfritt resultat!
Anastasia älskare | 2017-08-17
Fantastisk! Jättelätt att arbeta med och ger ett snyggt och naturligt resultat. Vet inte hur många av dessa jag använt, minst 10 haha. Kanske är lite dyrt för en ögonbrynspenna men jag tycker den är värd varenda krona och kommer aldrig byta. Den är inte vattenfast men håller ändå hyffsat bra. Hela dagan håller den iallafall. Köp köp köp!:) Själva pennan är både hård och mjuk på samma gång skulle jag säga, kanonbra!
Rockester | 2017-08-14
Allvarligt? Detta är andra gången jag köper en dyr ögonbrynspenna med goda omdömen och så får jag en som inte funkar. Blir ingen färg alls när jag målar. Torr och går lätt av. Förmodligen en riktigt gammal produkt. Helst velat ge 0 stjärnor, men det går ju inte! Kan inte lämna tillbaka den heller, då jag inte har förp kvar och produkten är beg. Trötta mig!!!

Mer Information

Med Anastasia Beverly Hills Brow Wiz ögonbrynspenna blir glesa ögonbryn snabbt ett minne blott. Pennan är skruvbar och behöver därför inte vässas. Kladdfri formula som ger ett naturligt resultat, är enkel att applicera och håller hela dagen. I andra ändan finns en ögonbrynsborste som gör det enkelt att fixera och forma ögonbrynen. Tillsammans ger ögonbrynsborsten och pennan naturligt vackra och formade ögonbryn.
Brow wiz finns i 10 olika färger/nyanser: Auburn, Blonde, Caramel, Chocolate, Dark Brown, Ebony, Granite, Medium Brown, Soft Brown och Taupe.
Vinnare av KICKS Beauty Awards 2017: Bästa ögonbrynsprodukt.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2017Kundservice 020-42 32 22