Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Weekend deal: 50% på Anastasia Liquid lipstick (Ashton & Milkshake) >>  För dig som är eller blir medlem i KICKS Club. 

Brow Wiz Blonde
Brow Wiz Blonde
Brow Wiz Blonde

Brow Wiz Blonde

Anastasia

Med Anastasia Beverly Hills Brow Wiz ögonbrynspenna blir glesa ögonbryn snabbt ett minne blott. Pennan är skruvbar och behöver därför inte vässas.
235 kr
Blonde

Recensioner

Ida | 2018-04-14
Den bästa ögonbrynspennan någonsin! Går inte att byta till något annat när man väl har testat denna. Får alltid till ett snyggt, naturligt och hållbart resultat. Jag jobbar för det mesta utomhus i ur&skur och i slutet av dagen så är mina bryn fortfarande lika snygga.
Anna | 2018-04-04
Har kört med pomadan i flera år och varit nöjd - för det mesta! Jag har ett liten fläck där det borde vara strån, den är ibland svårt att få till på ett riktigt bra sätt. Med den här pennan är det inga problem alls!
Felicia | 2018-03-26
Ögonbrynspenna är en produkt som jag hela tiden tänk är minst lika bra i budgetvariant. Så jag envisades med att inte testa denna. Så gjorde jag tillslut det - och jag hade verkligen fel. Mina ögonbryn har aldrig varit såhär fina. Jag kan inte riktigt sätta fingret på varför men brynen ser mer naturligt målade ut med denna. Glad att jag tillslut gav upp och köpte den! Nu går jag inte tillbaka tlll något annat.

Mer Information

Med Anastasia Beverly Hills Brow Wiz ögonbrynspenna blir glesa ögonbryn snabbt ett minne blott. Pennan är skruvbar och behöver därför inte vässas. Kladdfri formula som ger ett naturligt resultat, är enkel att applicera och håller hela dagen. I andra ändan finns en ögonbrynsborste som gör det enkelt att fixera och forma ögonbrynen. Tillsammans ger ögonbrynsborsten och pennan naturligt vackra och formade ögonbryn.
Brow wiz finns i 10 olika färger/nyanser: Auburn, Blonde, Caramel, Chocolate, Dark Brown, Ebony, Granite, Medium Brown, Soft Brown och Taupe.
Vinnare av KICKS Beauty Awards 2017: Bästa ögonbrynsprodukt.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22