Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Brow Wiz Taupe

Brow Wiz Taupe

Anastasia

Med Anastasia Beverly Hills Brow Wiz ögonbrynspenna blir glesa ögonbryn snabbt ett minne blott. Pennan är skruvbar och behöver därför inte vässas.
235 kr
Taupe

Recensioner

Hoda | 2018-04-29
Grymmaste pennan! Jag som har så tjocka och svarta ögonbryn behöver inte ens fylla i brynen, men denna är perfekt att korrigera formen på ögonbrynen och även fylla i ställen man inte har så mycket hår på som resten av brynen. Många ger mig komplimanger om hur snygga mina ögonbryn är när jag fyller i extra med pennan. Denna är även en räddare i nöden för oss med mörka ögonbryn ifall man har råkat noppa för mycket på ena, då gör produkten ögonbrynen lika och jämna.
Frida | 2018-04-29
Konstigt att så många ger pennan 5/5. Brynet blir skitbra men pennan tar slut otroligt fort. Borsten höll för mig, men kanske bara för att pennan redan var slut efter ca 3 v. Då ramlade iofs sista 1,5 cm ut och trots att det gick att stoppa tillbaka så smulades det sen bara sönder när jag försökte använda den. Trist på annars mkt bra produkt..
Ida | 2018-04-14
Den bästa ögonbrynspennan någonsin! Går inte att byta till något annat när man väl har testat denna. Får alltid till ett snyggt, naturligt och hållbart resultat. Jag jobbar för det mesta utomhus i ur&skur och i slutet av dagen så är mina bryn fortfarande lika snygga.

Mer Information

Med Anastasia Beverly Hills Brow Wiz ögonbrynspenna blir glesa ögonbryn snabbt ett minne blott. Pennan är skruvbar och behöver därför inte vässas. Kladdfri formula som ger ett naturligt resultat, är enkel att applicera och håller hela dagen. I andra ändan finns en ögonbrynsborste som gör det enkelt att fixera och forma ögonbrynen. Tillsammans ger ögonbrynsborsten och pennan naturligt vackra och formade ögonbryn.
Brow wiz finns i 10 olika färger/nyanser: Auburn, Blonde, Caramel, Chocolate, Dark Brown, Ebony, Granite, Medium Brown, Soft Brown och Taupe.
Vinnare av KICKS Beauty Awards 2017: Bästa ögonbrynsprodukt.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22