Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

More of SUPERSALE: 30% på reapriset

Brow Wiz Taupe
Brow Wiz Taupe

Brow Wiz Taupe

Anastasia

Med Anastasia Beverly Hills Brow Wiz ögonbrynspenna blir glesa ögonbryn snabbt ett minne blott. Pennan är skruvbar och behöver därför inte vässas.
245 kr
Taupe

Recensioner

Angela | 2018-12-19
Topp betyg! 🌟🌟🌟🌟🌟
Sandra | 2018-12-04
Den bästa ögonbrynspennan jag någonsin testat! Älskar färgen och hållbarheten. En toppen produkt när man behöver tunna linjer, även ett bra utbud av färger. Det som gör att produkten enbart får 4 av 5 stjärnor är priset eftersom den tar slut alldeles för fort vilket blir dyrt i längden med tanke på hur lite produkt man får.
Miridona | 2018-11-17
Den bästa ögonbrynspennan!

Mer Information

Med Anastasia Beverly Hills Brow Wiz ögonbrynspenna blir glesa ögonbryn snabbt ett minne blott. Pennan är skruvbar och behöver därför inte vässas. Kladdfri formula som ger ett naturligt resultat, är enkel att applicera och håller hela dagen. I andra ändan finns en ögonbrynsborste som gör det enkelt att fixera och forma ögonbrynen. Tillsammans ger ögonbrynsborsten och pennan naturligt vackra och formade ögonbryn.
Brow wiz finns i 10 olika färger/nyanser: Auburn, Blonde, Caramel, Chocolate, Dark Brown, Ebony, Granite, Medium Brown, Soft Brown och Taupe.
Vinnare av KICKS Beauty Awards 2017: Bästa ögonbrynsprodukt.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22