Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in eller bli medlem i KICKS Club för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

Brow Wiz Taupe
Brow Wiz Taupe

Brow Wiz Taupe

Anastasia

Med Anastasia Beverly Hills Brow Wiz ögonbrynspenna blir glesa ögonbryn snabbt ett minne blott. Pennan är skruvbar och behöver därför inte vässas.
235 kr
Taupe

Recensioner

Irina | 2018-09-04
Älskar denna penna men i kombination med Kicks kunden har alltid fel-policy är risken att köpa den för stor. Andra gången jag köpte den gick plasten runt borsten sönder nästan direkt (ett länge känt produktfel). Trots att jag hade 90% av stiftet kvar anklagade expediten på Drottninggatan 72 mig för att ha tryckt för hårt och vägrade reklamera den. Kicks, året är 2018. Företag som i denna situation ber kunden "suck it up" och köpa en ny penna (som troligtvis har samma produktionsfel) kommer inte att klara sig länge.
Anastasia | 2018-08-20
Toppen ögonbrynspenna! Innan jag köpte den läste jag olika recensioner här på kicks. Det var folk som jämförde den med billiga pennor från maybeline och loreal, och till och med påstod att de var bättre. Naiva mig köpte först de billiga, en vecka efter köpte jag Anastasias penna. De andra hamnade direkt i papperskorg för man kan inte ens jämföra de med varan. Slösa inte pengar till nåt annat förutom den här! Pennan är visst lite dyr, men jag vill helst betala mer för en bra produkt.
Faezeh | 2018-07-08
Otrolig bra, förmodligen bästa ögonbryn pennan som finns i marknaden. Men får 4 av 5 pga priset.

Mer Information

Med Anastasia Beverly Hills Brow Wiz ögonbrynspenna blir glesa ögonbryn snabbt ett minne blott. Pennan är skruvbar och behöver därför inte vässas. Kladdfri formula som ger ett naturligt resultat, är enkel att applicera och håller hela dagen. I andra ändan finns en ögonbrynsborste som gör det enkelt att fixera och forma ögonbrynen. Tillsammans ger ögonbrynsborsten och pennan naturligt vackra och formade ögonbryn.
Brow wiz finns i 10 olika färger/nyanser: Auburn, Blonde, Caramel, Chocolate, Dark Brown, Ebony, Granite, Medium Brown, Soft Brown och Taupe.
Vinnare av KICKS Beauty Awards 2017: Bästa ögonbrynsprodukt.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22