Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Brow Powder Duo Dark Brown
Brow Powder Duo Dark Brown
Brow Powder Duo Dark Brown

Brow Powder Duo Dark Brown

Anastasia

Uppnå vackra och naturliga ögonbrynseffekter med Anastasia’s bästsäljande Ögonbrynspuder - Brow Powder Duo.
255 kr
Dark Brown

Recensioner

Erik Öhrberg | 2017-07-03
Resvänlig förpackning, extremt bra pigmentering och funkar även till nose contouring och ögonskugga!
N | 2017-05-29
Älskar ögonbrynspuder! Jätte fina färger och det håller hela dagen. Den definerar inte lika väl som dipbrow men den fyller i ögonbryna jätte fint!
M | 2017-04-13
En oslagbar favorit som jag har använt i många år nu! Högpigmenterad, hållbar, lätt att arbeta med och ger ett fantastiskt naturligt resultat! Jag får jämt frågan om hur jag får mina bryn att se så perfekta ut, här har ni svaret. Går inte att jämföra med något annat brynpuder och värt varenda peng! Köp och ni kommer aldrig att kunna vara utan denna underbara produkt igen!!!!

Mer Information

Uppnå vackra och naturliga ögonbrynseffekter med Anastasia’s bästsäljande Ögonbrynspuder - Brow Powder Duo. Denna formulering med lätt till mellantäckande effekt är designad för att vara helt smetfri och kommer i två färger i varje produkt för att underlätta skapandet av perfekta ögonbrynsfärger.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22