Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Brow Powder Duo Dark Brown
Brow Powder Duo Dark Brown
Brow Powder Duo Dark Brown

Brow Powder Duo Dark Brown

Anastasia

Uppnå vackra och naturliga ögonbrynseffekter med Anastasia’s bästsäljande Ögonbrynspuder - Brow Powder Duo.
255 kr
Dark Brown

Recensioner

Pia | 2018-10-29
Helt underbart ögonbrynspuder! Taupe är perfekt att blanda till mitt ljust cendréfärgade hår. Har jag bråttom kör jag bara med denna. Har jag mer tid snyggar jag till det ännu mer med Brow Wiz. Bästa märket!
Ina | 2018-05-13
Älskar! Använder denna ihop med min Pomade för att få ett naturligare resultat. Jag har den även ensam dagar som jag är lat, haha. Går att blöta borsten lite för att få ett skarpare bryn. Använder denna näst intill varje dag och den tar aaaaaaaaldrig slut. Har nog haft min i över 2 år och ser fortfarande inte botten än. Kommer troligtvis alltid gå tillbaka till min brynskugga!
Lo | 2018-03-11
En väldigt bra produkt! Blir väldigt naturligt!

Mer Information

Uppnå vackra och naturliga ögonbrynseffekter med Anastasia’s bästsäljande Ögonbrynspuder - Brow Powder Duo. Denna formulering med lätt till mellantäckande effekt är designad för att vara helt smetfri och kommer i två färger i varje produkt för att underlätta skapandet av perfekta ögonbrynsfärger.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22