Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

More of sale: 30-70% på utvalda skönhetsfavoriter. Shoppa online & i butik!

Stencils
Stencils

Stencils

Anastasia

Set med 5 olika typer av unika stenciler som passar till alla ansikts- och ögonbrynsformer.
255 kr
Fri frakt & retur till butikFri frakt & retur till butik
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover

Recensioner

Katharina Larsson | 2015-02-18
Jag har alltid haft problem med att få brynen att se lika bra ut, blir det högra bra blir alltid det vänstra mindre bra osv.. Men sen fann jag min räddare, de här stencilerna! Om man vill kan man även använda sig av 2 stenciler för att få till den formen som passar just sitt eget bryn bäst. Rekommenderar att man använder någon brynskugga istället för penna för bästa resultat.
Hanna | 2015-02-12
Finns många olika stenciler man kan välja på, dock så tycker jag att dem är lite för långa så jag använder mig bara av framdelen av stencilen och målar baken av brynen själv.
Denise Zakrisson | 2014-11-04
Dessa passar ej mig trotts att det finns flera olika former, de är extremt stora och mina normalstora ögonbryn tar knappt upp hälften av dessa.

Mer Information

Set med 5 olika typer av unika stenciler som passar till alla ansikts- och ögonbrynsformer.
Petite Arch, Slim High Arch, Medium Arch, Full Arch och High Arch är stenciler som skapar den perfekta formen varje dag.
För att erhålla rätt ögonbrynsform använd Anastasia stencilen tillsammans med någon av de snedskurna ögonbrynspenslarna, ögonbrynspenna och/eller ögonbrynspuder.
Avsluta med klar eller färgad (tinted) ögonbrynsgel.
För att erhålla rätt ögonbrynsform använd stencilen tillsammans med någon av de snedskurna ögonbrynspenslarna, ögonbrynspenna och/eller ögonbrynspuder.
Avsluta med klar eller färgad ögonbrynsgel.
Material made of PVC
Färg:Transparent
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22