Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
20% på kicks.se för alla medlemmar hela helgen! Kod: KICKS20 (stora bokstäver) Gäller ord. pris.
Miracle Beach Waves Spray 150 ml
Kampanj! 2 för 100 kr

Miracle Beach Waves Spray 150 ml

Aussie

Älskar du den fräscha looken som att du kommer direkt från stranden, men är flera mil därifrån? Inga problem.
89 kr

Recensioner

Anna Karlsson | 2017-10-29
Tycker så mycket om detta saltvattensprayet, hjälper mina självlockar att bli lite lockigare och håret att få mer volym (jag har tunt fint hår). Dessutom är doften helt fantastisk
Petra Caroline Ahlmark Grönlund | 2015-02-17
Kommer definitivt inte köpa igen. Mycket besviken på denna Aussie product, är ett STORT fan av deras 3 Minute Miracle hårinpackningar, men denna sprayen fungerade inte alls bra i mitt hår. Gav inte tillräckligt med texture, och dessutom gör den mitt hår (som inte klarar luftfuktighet så bra, alltså krullar sig lätt om jag blöter ner det) mer frissigt och krullar det efter jag plattat det.

Mer Information

Älskar du den fräscha looken som att du kommer direkt från stranden, men är flera mil därifrån? Inga problem. Aussie Miracle Beach Waves spray ger dig en matt, rufsig stil så att det ser ut som att du kommer direkt från stranden och att du har surfat i en sjöbris. (Väldigt Aussie!) Om du bara kunde hoppa i en våg istället för på en buss.
Det innehåller havsalger som även är kända som Fucus Vesiculosis. Det är näringsrikt sjögräs och man tror att det har mjukgörande egenskaper.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2017Kundservice 020-42 32 22