Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Smoothing Face Brush
Smoothing Face Brush
Smoothing Face Brush

Smoothing Face Brush

bareMinerals

Smoothing Face Brush är skapad för att underlätta appliceringen av Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream. Den kan även, med fördel, användas med andra foundationformat.
385 kr
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover
Smoothing Face Brush
p88275695
v88275696
bareMinerals
SEK
385

Recensioner

Emelie | 2018-11-17
Köpte den tillsammans med comlplexion rescue tinted hydrating gel cream, tycker appliceringen blir "streaky" och inte alls ett jämt och fint resultat. Stråna klibbar ihop efter första användningen. Köp inte!
FM | 2017-02-23
Detta är en bordte som jag använder dagligen tillsammans med "Bare Escentuals Tinted Hydrating Gel Créme" för en fin effekt och den gör ett jättebra jobb! Bra att använda även för andra produkter främst när man ska "dutta" in produkter i vrår och kanter som kan vara lite svåråtkomliga t ex i ögonvrån eller på näsvingarna. Mjuk och snäll mot huden så länge hår inte fastnar i den. Fördelar ut produkter suveränt! Lätt att tvätta och tappar aldrig hår så den kommer hålla långe. Enda som är negativt är att den är dyr då den kostar 375kr, men eftersom jag köpte den på rea så var det inga problem för just min del!
Emelie | 2017-02-03
Använder denna borste enligt anvisning tillsamans med Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream från Bareminerals, Får märken av borsten och blir inte så bra som jag vill. Godkänt ej mer.

Mer Information

Smoothing Face Brush är skapad för att underlätta appliceringen av Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream. Den kan även, med fördel, användas med andra foundationformat. Borst i dubbel syntetisk fiber med kupolformad design för att ge en air-brush effekt.
Perfekt att använda för applicering av Complexion Rescue. Tag produkt på fingertoppen och fördela ut i ansiktet. Massera sedan in produkten med borsten. Det går även bra att applicera produkt direkt i borsten och massera in. Smoothing Face Brush ger ett mer täckande resultat av din Complexion Rescue än vad det blir med applicering med fingrarna, dessutom uppnår man en fin air-brushed effekt i huden.
Hudtyp:Fet|Kombinerad|Känslig|Mogen|Normal|Problemhy|Torr
Färg:Multi
Täckgrad:Lätt
Finish:Neutral
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22