Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

More of SUPERSALE: 30% på reapriset

Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream 01 Opal
Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream 01 Opal
Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream 01 Opal

Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream 01 Opal

bareMinerals

bareMinerlas rescue tinted hydrating gel cream kombinerar effekten av de bästa egenskaperna från en foundation, färgad dagcreme och en BB-creme/cream, och CC-creme/cream.
445 kr
01 Opal

Recensioner

Roxana | 2019-01-04
Trodde aldrig jag skulle tycka om denna pga jag har acneärr som jag vill täcka. Men den ger en sådan fantastisk bas som gör att sminket ser naturligt ut. Lägger först denna med fingrarna, sen punkt-concealar jag mina ärr/blemmor och på med lite puder över hela ansiktet. Får så fint resultat även om jag måste jobba lite med andra produkter för täckningens skull.
Emelie | 2018-12-22
Inget för acnebenägen hy. Allt lyser igenom. Perfekt för den som vill ha naturligt med lyster.
Anna | 2018-12-03
bästa! jämnar ut huden och ger ett fint glow, använder puder efteråt och oftast rosenspray eller så, vill du ha väldigt naturligt ta lite på fingarna blända ut som dagkräm annars tar jag fuktad svamp. kan bli lite funky under mina ögon bara av någon anledning

Mer Information

bareMinerlas rescue tinted hydrating gel cream kombinerar effekten av de bästa egenskaperna från en foundation, färgad dagcreme och en BB-creme/cream, och CC-creme/cream. Formulan återfuktar huden och innehåller SPF 30 med UVA/UVB-skydd. Complexion Rescue ger lätt till medel täckning och ger huden en naturlig lyster. Applicera med fingrarna eller med bareMinerlas smoothing face brush för att gå en air-brushed effekt eller för att enkelt jobba upp en högre täckningsgrad. Passar alla hudtyper. Dermatologisk testad, hypoallergen och icke-komedogen.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22