Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Amethyst Sponge
Amethyst Sponge
Gåva på köpet! Läs mer

Amethyst Sponge

BEAUTYBLENDER

Ny mörklila beautyblender-svamp i begränsad upplaga. beautyblender är en ellipsformad applikatorsvamp utformad för att ge dig en professionell finish och en felfri applicering.
199 kr
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover
Amethyst Sponge
p89070257C
v94006792
BEAUTYBLENDER
SEK
199

Recensioner

Marlene | 2017-04-23
Världens bästa makeup-applikator! Ger ett underbart vackert resultat! Kan inte sminka mig utan min beautyblender längre! Alla behöver denna, alla!! Köp och du kommer att ÄLSKA den!

Mer Information

Ny mörklila beautyblender-svamp i begränsad upplaga.
beautyblender är en ellipsformad applikatorsvamp utformad för att ge dig en professionell finish och en felfri applicering.
Den unika formen och det exklusiva materialet som utmärker beautyblender säkerställer en applikation utan ränder eller kanter och innebär ett minimum av produktslöseri. Använd en fuktad beautyblender när du applicerar vått eller torrt smink. När din beautyblender är blöt expanderar den vanligtvis till dubbla storleken. Rengör efter användning och placera i beautyblender medföljande piedestal för att den ska torka.
Dutta beautyblender mot huden när du applicerar sminket. Innehåller inte latex.
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22