Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

FINAL SALE! Nu har vi sänkt rea-priserna ytterligare!

Electric Violet Sponge
Electric Violet Sponge

Electric Violet Sponge

BEAUTYBLENDER

En ny fräsig violett färg!
199 kr
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
KICKS Club: poäng på alla köpKICKS Club: poäng på alla köp
Electric Violet Sponge
p89070257A
v90578227
BEAUTYBLENDER
SEK
199

Recensioner

Charlotte | 2019-05-13
Tack vare denna kan jag använda foundations som min torra hud annars flagnar av. Huden suger åt sig foundationen och den sitter bättre tack vare appliceringen.
H | 2019-04-08
Det bästa sättet att få en jämn flawless finish på din foundation. Jag har testat många olika verktyg och ingenting funkar lika bra som denna. Personligen ser jag jättestor skillnad om jag inte använder en svamp. Det blir aldrig lika jämnt och slätt som jag vill utan en svamp. Om man vill ha en naturlig finish kan man applicera sin foundation direkt med en bb. Vill du ha en mer full coverage kan man använda en borste först och använda beautyblendern efter. Rekommenderar starkt!
My | 2018-04-03
Älskar beautyblendern som produkt och ka n inte se mig använda något annat till min bas. Jag har dock haft upprepade problem med just denna färg då den går sönder snabbare än andra, värt att tänka på. Rekommenderar den rosa orginal färgen som jag inte haft några problem med. Även personal på kicks kommenterade att denna hade många reklamationer pga att svampen gick sönder, så kanske inte bara en inbillning.

Mer Information

En ny fräsig violett färg! Den unika formen och det exklusiva materialet som utmärker beautyblender säkerställer en applikation utan ränder eller kanter och innebär ett minimum av produktslöseri. Innehåller inte latex.
Använd en fuktad beautyblender när du applicerar vått eller torrt smink. När din Beautyblender är blöt expanderar den vanligtvis till dubbla storleken. Rengör efter användning och placera i beautyblender medföljande piedestal för att den ska torka. Dutta beautyblender mot huden när du applicerar sminket.
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2020Kundservice 020-42 32 22