Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Christmas calendar! 50% på skönhetsfavoriter, varje dag fram till julafton.

Joy Sponge
Joy Sponge
Joy Sponge

Joy Sponge

BEAUTYBLENDER

En ny somrig färg! Den unika formen och det exklusiva materialet som utmärker beautyblender säkerställer en applikation utan ränder eller kanter och innebär ett minimum av produktslöseri.
199 kr
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover
Joy Sponge
p89070257B
v90762788
BEAUTYBLENDER
SEK
199

Recensioner

Liselotte | 2019-04-06
Dom stora minusen är att efter ett tag så blir det sprickor i den hur försiktig jag än är när jag tvättar den (jag tvättar min Beauty blender efter varje användning för det samlas bakterier och det vill inte jag ha i mitt ansikte). Tvättar med tvålen som tillhör den också så kan ju inte vara att jag gör fel på så sätt och jag är försiktig med naglarna. Det andra stora minuset är att den snor väldigt mycket produkt vilket gör att man måste ta mer än vad man egentligen behöver och det leder till att man måste köpa foundation oftare.. Men om vi går till det positiva med den då, ja den gör det otroliga som vi inte trodde var möjligt med en bas, att få en flawless finish. Den ger ju en riktigt fin bas det gör den och den har många ess i rockärmen. Man kan ju använda den till mycket och det leder till att man inte behöver ha 10 sminkborstar eftersom man kan applicera foundation, concealer, puder och vissa kör till och med contour med den. hade blivit glad om den inte tog så mycket produkt!
Josefin | 2019-04-03
Klassikern som alla bör ha i sminkväskan! Blandar ut jämnt och fint. Bäst!
Tereza | 2019-04-03
En klassiker! Har använt en beautyblender i ca 4 år nu och varje gång jag köper en håller den i minst ett halvår. Jag tvättar den efter varje/varannan användning för att hålla den ren och det har funkat väldigt bra för mig. Jag brukar köpa olika färger och de har samma kvalité tycker jag.

Mer Information

En ny somrig färg! Den unika formen och det exklusiva materialet som utmärker beautyblender säkerställer en applikation utan ränder eller kanter och innebär ett minimum av produktslöseri. Använd en fuktad beautyblender när du applicerar vått eller torrt smink. När din Beautyblender är blöt expanderar den vanligtvis till dubbla storleken. Rengör efter användning och placera i beautyblender medföljande piedestal för att den ska torka.Dutta beautyblender mot huden när du applicerar sminket. Innehåller inte latex.
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22