Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in eller bli medlem i KICKS Club för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

Aquasource Deep Serum 50 ml

Aquasource Deep Serum 50 ml

Biotherm

Biotherms laboratorier har vidareutvecklat sin fuktighetsbevarande formula med ett ljusreflekterande serum som verkar på djupet.
500 kr

Recensioner

Rebecca | 2018-02-11
En räddare i nöden! Återfuktar så bra mot min torra och känsliga hy, den följer med överallt i fortsättningen. Behövs bara 1-2 pump, mycket dryg och en riktig törstsläckare för hyn. Ligger inte heller som en hinna, utan smälter in fort med huden. Rekommenderas starkt! :)
Elm4 | 2017-04-21
Bästa serumet ever!! Kommer aldrig byta ut det har provat allt från budget till dior men inget slår detta!! Värt varje krona.. dryg använder dagligen och räcker i 3-4 månader
Mia | 2017-02-26
Världens bästa serum! Använder för tillfället antibiotika mot akne och applicerar alltid denna efteråt för att huden inte ska torka ut. Ger en riktig återfuktningsdos och huden ser riktigt frisk ut efter applicering. Har även använt denna innan antibiotikan så den funkar även för normal hy med fet t-zon.

Mer Information

Biotherms laboratorier har vidareutvecklat sin fuktighetsbevarande formula med ett ljusreflekterande serum som verkar på djupet. Med styrkan hos den högsta koncentrationen hittills av Biotherms unika och vårdande ingrediens Thermal Plankton cellular water - livets vatten. Aquasource Deep Serum innehåller tre gånger högre koncentration av nya Thermal Plankton cellular water och superåterfuktande Mannose jämfört med Aquasource Gel – ett Aquasource-elixir. Fuktigheten tillförs med hjälp av serumets djupverkande och sköna konsistens. Även den mest uttorkade huden ser strålande, slät och förnyad ut.
Efter rengöringen inleder Aquasource Deep Serum det första steget i en återfuktande hudvårdsrutin. Den ultralätta konsistensen tränger genom huden för att leverera djupverkande fuktighet och förbereda hudytan för ytterligare fukt från Aquasource Cream. Den djupverkande och återfuktande effekten känns ännu mer effektiv.
Volym:50 ml
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22