Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

MEMBERS ONLY: 15% på allt på kicks.se! Ange koden KICKS15
Kom ihåg att logga in! (gäller ord. priser, ej Byredo.)

Blue Therapy Accelerated Serum 30 ml

Blue Therapy Accelerated Serum 30 ml

Biotherm

Blue Therapy Accelerated serum är ett anti-age serum till kvinnor som önskar en målinriktad ansiktsvård som minskar pigmentfläckar, rynkor och brist på fyllighet.
525 kr

Recensioner

Malin Hedlund | 2018-07-20
Smidig att applicera med pimpetten. Är man väldigt torr i huden upplever jag en lite lätt värmande känsla i huden men det är övergående. Kan ev se en mycket svag minskning av rynkor men inget marginellt. Har fått pröva denna via en testpanel.
Elin | 2018-07-19
Pipetten är lite svår att fylla men det är lätt att få serumet på rätt plats. Mjuk och skön formula!
Malin | 2018-07-18
Har använt serumet i ungefär en månads tid. Märker ingen större skillnad. Svårt att veta hur den ska användas, finns inga tydliga produktbeskrivningar på förpackningen. När jag applicerar "för mycket", blir den här salvan/ oljan som en mask som lägger sej utanpå huden och sedan flagnar av i korvar. Pipetten upplever jag som meningslös och svåranvänd.

Mer Information

Blue Therapy Accelerated serum är ett anti-age serum till kvinnor som önskar en målinriktad ansiktsvård som minskar pigmentfläckar, rynkor och brist på fyllighet. Blue Therapy Accelerated Serum har en vårdande formula som absorberas omedelbart. Slutresultatet är en ny sensorisk upplevelse med synlig effekt.
Volym:30 ml
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22