Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

Blue Therapy Accelerated Serum 50 ml
Gåva på köpet! Läs mer

Blue Therapy Accelerated Serum 50 ml

Biotherm

Blue Therapy Accelerated serum är ett anti-age serum till kvinnor som önskar en målinriktad ansiktsvård som minskar pigmentfläckar, rynkor och brist på fyllighet.
750 kr

Recensioner

Sarali.sk | 2018-08-16
Den är lite svår att applicera men känns skön att använda. Har ännu inte märkt några större förändringar i huden, men tänker fortsätta att använda produkten då det kanske tar lite längre tid innan något märks.
Åsa-Marie | 2018-08-01
Var lite skeptisk till att börja med vad det gällde denna; men mina pigmentförändringar har minskat i storlek och färg under testperioden. Detta trots exponering av solen. Lite svår med pipetten men det är en vanesak.
Diana | 2018-07-29
Deltagit i testpanel av denna produkt. Ngt svårapplicerad men pipetten, blir lite rinnigt. Fräsch och går in lätt i huden. Dryg dock dyr. God doft. Inga synbara effekter på min hy, kanske måste användas längre.

Mer Information

Blue Therapy Accelerated serum är ett anti-age serum till kvinnor som önskar en målinriktad ansiktsvård som minskar pigmentfläckar, rynkor och brist på fyllighet. Blue Therapy Accelerated Serum har en vårdande formula som absorberas omedelbart. Slutresultatet är en ny sensorisk upplevelse med synlig effekt.
Volym:50 ml
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22