Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Biosource Softening Toner

Biosource Softening Toner

Biotherm

Ansiktsvatten som avlägsnar rester av make up, balanserar hudens ph värde och förbereder huden för efterföljande vård. Huden blir återfuktad och mjuk.
225 kr

Recensioner

Anette | 2018-03-04
Man känner sig så fräsch och återfuktad. Torkar inte ut.
Gillan | 2018-02-22
Gör skonsamt rent och torkar inte ut min känsliga hy.
Rosalind H | 2017-02-18
Otroligt bra ansiktsvatten! Har använt den i ett och ett halvt år och är definitivt min favorit av alla hudvårdsprodukter. Huden blir återfuktad och nästa lika len som bebis. Behöver självklart ansiktkräm för maximal återfuktning. Har väldigt torr hud förutom t-zonen som är extremt glansigt, brukar istället använda bodyshop tea tree toner för de fettiga ytorna.

Mer Information

Ansiktsvatten som avlägsnar rester av make up, balanserar hudens ph värde och förbereder huden för efterföljande vård. Huden blir återfuktad och mjuk. Innehåller 70 mineraler som återfuktar och magnesium som stärker huden.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22