Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Weekend deal: 50% på Estée Lauder Daywear Creme.
Just nu 287,50 kr! >> Köp här  

Shimmer Brick Beige
Shimmer Brick Beige

Shimmer Brick Beige

Bobbi Brown

Dra Face Blender Brush över de fem nyanserna i Shimmer Brick Compact och pudra kindbenen lätt efter appliceringen av rouget.
485 kr
Beige

Recensioner

Emilie | 2018-02-21
Fullkomlig perfekt highlighter/rouge. Har pink quartz och är ljus i hyn. Gir ett perfekt skimmer och färg som håller hela dagen. Man kan välja själv hur stärkt resultat man vil ha, så är även perfekt på fest och när man är solbrun. Dyr, men helt värd.
Pauline | 2017-02-28
Älskar denna produkt då man kan använda den ljusa sidan som highlighter och alla färgerna egentligen som ögonskugga. Superfina färger verkligen. Själv har jag den i Beige och jag ångrar inte mitt köp!
Fanny | 2017-02-16
Enastående produkt! jag har "Pink Quartz". Detta är verkligen en riktigt smart produkt som kan både användas som ögonskugga och highlighter, Älskar!

Mer Information

Dra Face Blender Brush över de fem nyanserna i Shimmer Brick Compact och pudra kindbenen lätt efter appliceringen av rouget. Bäst resultat uppnås om produkten appliceras överst på kindbenen där ljuset ramar in ansiktet.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22