Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

FRI FRAKT! Beställ senast 18 december kl 12.00  för leverans innan jul med Postnord. För leveransdatum med Instabox & Best hemleverans, se kassasidan.

Hyaluronic Sheer Nude 3 Nude Pulp
Hyaluronic Sheer Nude 3 Nude Pulp
Hyaluronic Sheer Nude 3 Nude Pulp

Hyaluronic Sheer Nude 3 Nude Pulp

By Terry

By Terry ger liv till drömmen om ”nudeläppar”. HYALURONIC SHEER NUDE är en sammansättning av alla fördelar som finns i en balm- gel, foundation och fuktighetskräm.
295 kr
3 Nude Pulp

Recensioner

Chris | 2018-09-28
Som en hybrid mellan läppbalsam och läppstift. Ger lite färg och en del glans. Tycker däremot inte att den återfuktar tillräckligt bra. Jag har provat färgen Bare Balm, en kall ljusrosa nyans, tyvärr med glitter. Utöver att jag ogillar glitter i makeup så ger det en lätt sträv känsla på läpparna. Eftersom den egna läppfärgen lyser igenom delvis bör man kanske tänka på vilka toner som funkar med ens normala läppfärg. Kräver applicering framför spegeln då färgen inte lägger sig jämt på första försöket. Färgen flyttar sig sedan varför man behöver kontrollera hur det sitter. Inte särskilt hållbart utan måste fyllas på regelbundet som ett vanligt läppbalsam. När färgen släppt från läpparna sitter däremot glittret kvar (bra eller dåligt är nog en fråga om tycke och smak). Lyxig hylsa och doftar fantastiskt som alla produkter från By Terry. Tyvärr måste jag däremot säga att jag är lite besviken. Jag älskar normalt allt från By Terry och hade förväntningar som inte infriades.
Eva | 2017-05-06
Superhärligt läppstift för läpparna! Ger glans och lite färg, samt mycket fukt! No 2 är en jättefin persikofärgad nyans. Enda nackdelen, förutom priset, är att färgen inte är så hållbar så man får fylla på under dagen.

Mer Information

By Terry ger liv till drömmen om ”nudeläppar”. HYALURONIC SHEER NUDE är en sammansättning av alla fördelar som finns i en balm- gel, foundation och fuktighetskräm. Läppstiften smälter på läpparna och jämnar ut. De fyller ut rynkor och fina linjer, ger volym och skyddar mot UV strålning, alla med en glamourös skir färg. De nakna färgerna ger oemotståndlig glans till läpparna för en fyllig och plumpad effekt. Läpparna sveps in i en återfuktande, rosatonad, persikolikande slöja som framhäver naturlig perfektion för en naken look.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22