Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

FRI FRAKT! Beställ senast 18 december kl 12.00  för leverans innan jul med Postnord. För leveransdatum med Instabox & Best hemleverans, se kassasidan.

Blanche Eau de Parfum 50 ml

Blanche Eau de Parfum 50 ml

Byredo

Grundidén bakom Blanche bygger, precis som namnet antyder, på min uppfattning av färgen vit. Det är första gången jag skapat en doft med en viss person i åtanke.
1 100 kr

Recensioner

Poupette | 2018-11-28
Detta kommer inte vara populärt, men denna doft är väldigt lik Paris Hiltons Heiress.
Anna | 2018-03-07
En doft som är rak och enkel utan att vara tråkig. Den är klar och krispig, en ny favorit för mig. På vissa är doftens hållbarhet inte den längsta men jag älskar den ändå, en doft jag inte kan tröttna på
Josephine | 2018-03-02
Fick denna doft av min man och blev överraskad hur mycket den talade för mig. Beskriver den precis som infon ''transparent i sin natur, en klassisk skönhet'' Den är perfekt för dig som är lite känslig för starka lukter dessutom! Ett minus är att den kanske inte sitter tillräckligt länge på huden.

Mer Information

Grundidén bakom Blanche bygger, precis som namnet antyder, på min uppfattning av färgen vit. Det är första gången jag skapat en doft med en viss person i åtanke. Jag ville fånga hennes oskuldsfulla och ofördärvade sida med en doft som är nästan transparent i sin natur. Blanche uttrycker också en uppskattning för klassisk skönhet. Doften är ren och enkel i sin struktur men extrem i sin karaktär. - BEN GORHAM, grundare
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22