Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in eller bli medlem i KICKS Club för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

Blanche Eau de Parfum 50 ml

Blanche Eau de Parfum 50 ml

Byredo

Grundidén bakom Blanche bygger, precis som namnet antyder, på min uppfattning av färgen vit. Det är första gången jag skapat en doft med en viss person i åtanke.
1 100 kr

Recensioner

Anna | 2018-03-07
En doft som är rak och enkel utan att vara tråkig. Den är klar och krispig, en ny favorit för mig. På vissa är doftens hållbarhet inte den längsta men jag älskar den ändå, en doft jag inte kan tröttna på
Josephine | 2018-03-02
Fick denna doft av min man och blev överraskad hur mycket den talade för mig. Beskriver den precis som infon ''transparent i sin natur, en klassisk skönhet'' Den är perfekt för dig som är lite känslig för starka lukter dessutom! Ett minus är att den kanske inte sitter tillräckligt länge på huden.
Felicia | 2018-02-22
Byredos parfymer är bara bäst när det kommer till underbara lyxiga dofter! Självklart tycker jag att de är dyra för att vara en parfym, men jag brukar investera i 2-3 lite dyrare parfymer och använda upp dem helt innan jag unnar mig själv igen. Brukar även köpa en ny doft varje år till någon jag verkligen tycker om i julklapp. Mamma, moster och mormor har alla fått varsin och de älskar sina parfymer från Byredo lika mycket som jag gör.

Mer Information

Grundidén bakom Blanche bygger, precis som namnet antyder, på min uppfattning av färgen vit. Det är första gången jag skapat en doft med en viss person i åtanke. Jag ville fånga hennes oskuldsfulla och ofördärvade sida med en doft som är nästan transparent i sin natur. Blanche uttrycker också en uppskattning för klassisk skönhet. Doften är ren och enkel i sin struktur men extrem i sin karaktär. - BEN GORHAM, grundare
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22