Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Christmas calendar! 50% på skönhetsfavoriter, varje dag fram till julafton.

Anti-Blemish Solutions - Intro Set 180 ml

Anti-Blemish Solutions - Intro Set 180 ml

Clinique

Den perfekta introduktionen till Anti-Blemish Solutions hudvårdssystem. Praktiskt start- eller reseset till oren hud. Innehåller fyra veckors användning av all tre steg.
325 kr
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover
Anti-Blemish Solutions - Intro Set
p694869
v34440636
Clinique
SEK
325

Recensioner

Therese | 2018-11-08
har haft problem med små finnar i pannan på senaste tiden. Fick då tips om denna serie. Och alltså WOW detta har verkligen hjälpt och ser faktiskt stor skillnad efter bara tre dagars användning
Chris | 2018-09-07
Den verksamma substansen i alla tre produkterna är salicylsyra. För egen del har jag en välbehandlad måttlig acne med receptfria apoteksprodukter och har det senaste året bara fått enstaka PMS-relaterade finnar. I pannan har acnen helt läkt ut. Första veckorna med Clinique märkte jag ingen större skillnad jämfört med min vanliga rutin, bortsett från att huden blivit något torrare. Efter tre veckor återgick jag däremot till min tidigare rutin på grund av ett utbrott med ett 15-20-tal finnar och plitor och då också i pannan. Det är svårt att säga om det var produkterna i sig eller bara faktumet att jag slutade med min vanliga rutin som orsakade utbrottet. Jag har nämligen fått samma resultat tidigare när jag försökt fasa ut produkter utan att ersätta dem alls. Å andra sidan har jag inte behandlat pannan på ett över ett halvår så det verkar misstänkt. Men det enda jag egentligen kan konstatera är att serien inte fungerar för mig. Väljer att recensera de enskilda produkterna separat.
Elin | 2017-07-07
Jag måste för det första säga att jag aldrig tar mig tid att skriva omdömen/ge betyg på produkter osv, men jag MÅSTE bara berätta om de här produkterna! Jag har alltid haft problem med finnar, inte acne, men finnar och mycket synliga blemmor och prickar i mitt ansikte - främst pannan, och värst blir det innan mensen kommer. Jag har använt cliniques produkter i två år kanske men aldrig testat denna serie, förrns nu. Jag har använt dessa produkter morgon och kväll varje dag i lite mer än en vecka och jag är BLOWN AWAY!! Helt sjukt hur cliniques produkter håller vad beskrivningen lovar! Det är stora skillnader i mitt ansikte från nu och innan användningen av dessa produkter, min hy har aldrig vart såhär ren, len, och fri från finnar. Min hy i ansiktet är så himla len!! Jag har två tre finnar kvar som beror på mensen men mensfinnar får man tyvär bara handskas med - denna serie underlättar dock något otroligt. Måste tillägga, många som ger denna serie dåligt betyg beskriver hur man blir torr och hur produkterna är väldigt starka. Jag blev väldigt väldigt torr första dagarna, så jag behövde komplettera efter rutinen med en parfymfri mjukgörande kräm - men min hy har nu vant sig. Förpackningen varnar även för att man kan få en viss problematik i samband med produkterna men hänvisar då till att man endast ska använda sig av produkterna varannan dag. Att produkterna är starka tycker jag är ganska självklart. Köper man denna serie har man troligtvis problem med finnar och behöver något starkare helt enkelt och clinique är dessutom ett så pass utvecklat företag så grejen med deras 3-steps system är att lugna hyn efter starka produkter. Jag är så himla nöjd. Kan inte sluta kolla på mig själv i spegeln. Ett tips är att använda bra sminkprodukter också, det är värt.. Smink påverkar mer än man tror, jag själv köpte nya sminkprodukter från clinique igår för att inte ha någon bidragande faktor till oren hy igen.. Självklart är inte denna serie ultimata lösningen för alla men jag rekommenderar ALLA med problemhy att iallafall prova! Vissa beskriver i omdömestråden hur finnar uppstått senare så det är väl bara att vänta och se hur min hy ställer sog till det men än sålänge är jag så nöjd.

Mer Information

Den perfekta introduktionen till Anti-Blemish Solutions hudvårdssystem. Praktiskt start- eller reseset till oren hud. Innehåller fyra veckors användning av all tre steg. Rengöring, exfoliering, återfuktning. Den perfekta introduktionen till hudvårdssystemet till en oren hud. Setet innehåller:Anti-BlemishCleansing Foam 50 ml Anti-Blemish Clarifying Lotion 100 ml Anti-Blemish Clearing Moisturizer 30 ml
Steg 1: Rengör huden med Anti-Blemish Solutions Cleansing Foam. Steg 2: Exfoliera med Anti-Blemish Solutions Clarifying lotion. Steg 3: Återfukta huden med Anti-Blemish Solutions All-Over Clearing Treatent som är oljefri.
Volym:180 ml
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22