Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

More of SUPERSALE: 30% på reapriset

Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate 48 ml
Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate 48 ml
Kampanj 20%

Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate 48 ml

Clinique

En supereffektiv fuktgivare i en gelé som omgående släcker törsten i en dehydrerad hud och håller huden fuktmättad i 24 timmar.
264 kr330 kr

Recensioner

Josefin | 2018-10-11
Sådär. Inte så värst återfuktande
Titti | 2018-09-05
Älskar denna produkt! Den ger maxat med fukt och gör huden lycklig. Använder den nästan varje dag under min vanliga hudkräm. Rekommenderar den varmt till alla som behöver extra fuktboost.
Ginny | 2018-06-26
Jag har inte märkt av några direkta positiva effekter av denna produkt tyvärr, och hela ansiktet känns bara stramt och klistrigt efter applicering. Det är en plåga att vänta i flera minuter på att den ska absorberas av huden så man äntligen kan smörja in sig med något mjukgörande för jag känner mig extremt torr efter den här.

Mer Information

En supereffektiv fuktgivare i en gelé som omgående släcker törsten i en dehydrerad hud och håller huden fuktmättad i 24 timmar. Liquid-Sphere teknologin kombinerar vattenbindande ingredienser med inkapslade antioxidanter och bryter den cykel med torrhet och miljömässig stress som kan åldra huden på sikt.
Oljefri produkt som inte är acneframkallande.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22