Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Weekend deal: 50% på Anastasia Liquid lipstick (Ashton & Milkshake) >>  För dig som är eller blir medlem i KICKS Club. 

Take The Day Off Cleansing Balm 125 ml

Take The Day Off Cleansing Balm 125 ml

Clinique

Mild makeupborttagning som tar bort även den mest hållbara makeup. Den kompakta balmen transformeras till en silkesmjuk, lätt olja vid applicering.
305 kr

Recensioner

Emmy | 2018-04-15
Det är min första rengöringsbalm, var nog mest nyfiken hur den fungerar och hade kupong så varför inte? Den är bra, tar all smink bort i ett svep, den är superhärlig att jobba med. Jag rekommenderar den verkligen, men inte till linsbärare då det blir "dimmigt" när man håller på med ögonsminkborttagning. Kommer inte ihåg om den är ögontestad, den svider inte iaf och gäggan försvinner efter att man torkat ögonen. Men det är ändå obehagligt för mig som är linsbärare...kommer inte köpa den i framtiden. Den är rätt dryg dock.
Roxana | 2018-03-11
Min favorit för sminkborttagning, så enkel och smidig att använda. Smälter sminket snabbt och effektivt och huden blir inte sträv efter användning. Använder den tillsammans med Garnier Micellar Wipes och det funkar galant. Köper definitivt denna om och om igen!
Alice | 2018-03-07
Min nya absoluta favorit bland rengöring. Använder denna som första rengöring på torrt ansikte, masserar in och sköljer av. Den tar effektivt bort allt smink och smuts från dagen och är lätt att skölja av, efteråt känns huden mjuk och återfuktad och inte det minsta stram eller torr. För mig har det nästan blivit en lite ritual att använda denna, en avslappnande stund på kvällen då jag verkligen masserar ansiktet. Kommer definitivt köpa igen!

Mer Information

Mild makeupborttagning som tar bort även den mest hållbara makeup. Den kompakta balmen transformeras till en silkesmjuk, lätt olja vid applicering. Löser effektivt upp både ansikts- och ögonmakeup, fett och smuts. Utan att göra huden fet eller torka ut.
Massera in Cleansing Balm på torr hud med fingertopparna. Applicera varmt vatten och fortsätt massera för att lösa upp makeupen. Skölj av med varmt vatten och fortsätt med 3-Stegs Systemet.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22