Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Christmas calendar! 50% på skönhetsfavoriter, varje dag fram till julafton.

Quickliner for Lips Intense Cayenne
Quickliner for Lips Intense Cayenne

Quickliner for Lips Intense Cayenne

Clinique

Silkesmjuk formula som sitter hela dagen. Använd den för att definiera läpparna eller applicera den på läpparna före läppstiftet. Denna fuktgivande läppenna håller läppstiftet på plats.
205 kr
Cayenne
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover
Quickliner for Lips Intense
p88495178
v88495182
Clinique
SEK
205

Recensioner

Cassandra Iréne Ylva Bergström | 2016-02-23
Glider på jättefint och håller bra under dagen! Pigmenterad och torkar inte ut mina läppar. Jag har haft problem med att många lipliners blöder, vilket ju är motsatsen till vad de ska göra, men dessa funkar jättebra :) Bara önskar att det fanns i lite fler färger.

Mer Information

Silkesmjuk formula som sitter hela dagen. Använd den för att definiera läpparna eller applicera den på läpparna före läppstiftet. Denna fuktgivande läppenna håller läppstiftet på plats. Den förhindrar att läppstiftet flyter ut eller klumpar sig. Ska ej vässas.
Prick-prick-streck metoden säkrar enkel och exakt applicering: Sätt två prickar vid amorbågen och ett streck på mitten av underläppen och bind samman dem med Quickliner For Lips Intense. Applicera sedan läppstift.
Hudtyp:Kombinerad
Färg:Röd
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22