Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in eller bli medlem i KICKS Club för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

Lash Power Mascara 6 ml
Lash Power Mascara 6 ml
Lash Power Mascara 6 ml
Lash Power Mascara 6 ml
Lash Power Mascara 6 ml

Lash Power Mascara 6 ml

Clinique

Varje drag med mascarans stora borste sveper in dina fransar i intensiv färg och volym. En fantastisk formula som kan användas av personer med känsliga ögon och kontaktlinsbärare.
235 kr
6 ml

Recensioner

Linnea | 2018-09-08
Jättebra mascara för den som är ute efter definition och längd snarare än volym. Ett lager ger naturligt långa fransar, två lager ger mer volym utan spindelben. Fnasar inte och sitter bra. Kräver dock en remover, går inte bort med ansiktstvätt eller bioderma.
Julia | 2018-09-07
Onödiga pengar - billigare märken jag testat ger mer effekt än denna mascaran. Effekten är så naturlig att det knappt syns att fransarna är sminkade. Dessutom blir mina fransar rakare av denna mascara. Kommer inte köpa igen
Nissan | 2018-06-16
Riktigt bra vardagsmaskara med fokus på längd och separation. Den bruna är perfekt på sommaren när man vill ha en naturlig och pigg look. Den lilla borsten är enkel och smidig att använda, svår att misslyckas med. Tycker även att den boostar min naturliga böj på ett fint sätt. Sitter bra en hel dag, men ändå lätt att tvätta bort.

Mer Information

Varje drag med mascarans stora borste sveper in dina fransar i intensiv färg och volym. En fantastisk formula som kan användas av personer med känsliga ögon och kontaktlinsbärare. Testad av ögonläkare.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22