Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Christmas calendar! 50% på skönhetsfavoriter, varje dag fram till julafton.

Superfine Liner for Brows Soft Brown

Superfine Liner for Brows Soft Brown

Clinique

Smidig penna som skapar perfekt definierade och naturliga ögonbryn. Smal och fin spets som fyller i de allra minsta mellanrummen med precisa drag.
230 kr
Soft Brown
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover
Superfine Liner for Brows
p528445
v27299130
Clinique
SEK
230

Recensioner

Anna | 2018-03-05
Bra ”torr” penna som ger bra färg till skillnad mot ABH som glider av för lätt på huden, särskilt för dem med fet hy. Deras nyanser är bra också.
Ulla Elisabet Forsenberg | 2016-06-27
Bra penna som är lätt att måla med men den tar fort slut. Skruvanordningen är inte den bästa heller. Kommer inte att köpa igen. Tyvärr!
Ylva Nord | 2016-03-06
Ger snygga bryn instantly! Men, jag brukar knappt aldrig vara en av dom som gör av med produkter fort, den här däremot tar slut när man minst anar det, alltså alldeles för fort, så det blir en lite oekonomisk produkt, jämfört med Anastacia dip dye-burken som väl inte tar slut under min livstid...

Mer Information

Smidig penna som skapar perfekt definierade och naturliga ögonbryn. Smal och fin spets som fyller i de allra minsta mellanrummen med precisa drag. Vässas automatiskt, glider på utan att dra eller missa något. Färgen varar hela dagen.
För att fördela produkten, håll i änden i ena handen och rotera skaftet motsols en gång per användning. Använd fjäderlätta drag för att imitera naturliga hår, fyll i där det behövs. Ta bort med din favorit bland Cliniques makeuprengöringsprodukter.
Leverantören bakom denna produkt har valt att inte publicera någon innehållsförteckning. En fullständig innehållsförteckning finns dock alltid på produkten vid leverans så läs noga igenom den om du t.ex. är allergisk eller överkänslig mot något ämne.
Hudtyp:Kombinerad
Färg:Brun
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22