Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Weekend deal: 50% på Juicy Couture Viva la Juicy Bowdacious Edp 30 ml. Gäller för dig i KICKS Club.

Lash Power Mascara Black-Onyx
Lash Power Mascara Black-Onyx
Lash Power Mascara Black-Onyx
Lash Power Mascara Black-Onyx
20% vid köp av 2 ögonprodukter

Lash Power Mascara Black-Onyx

Clinique

Varje drag med mascarans stora borste sveper in dina fransar i intensiv färg och volym. En fantastisk formula som kan användas av personer med känsliga ögon och kontaktlinsbärare.
235 kr
Black-Onyx
Fri frakt & retur till butikFri frakt & retur till butik
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover

Recensioner

Sally | 2019-07-05
En mascara som fungerar bra till vardags då jag upplever att den inte ger så mycket volym för mina fransar, då större borstar brukar fungera bättre för mig. Den är dock jättebra till mina underfransar.
Gudrun | 2019-06-18
Dåligt köp. Det står att den ska vara bra för känsliga ögon, mina ögon rinner av denna mascara.
Maria | 2019-05-19
Besviken. Den klumpar sig på fransarna nästan direkt, eftersom den är svår att bygga upp då den stelnar i princip direkt.

Mer Information

Varje drag med mascarans stora borste sveper in dina fransar i intensiv färg och volym. En fantastisk formula som kan användas av personer med känsliga ögon och kontaktlinsbärare. Testad av ögonläkare.
Börja vid franskanten och "vicka" sedan borsten från sida till sida tills du når ut till franstopparna. Upprepa om du önskar en intensivare look. Håll borsten vertikalt när du applicerar på de under fransarna. Dra inte borsten in och ut ur behållaren eftersom luft då kan komma in som gör att mascaran torkar. Låt mascaran torka mellan appliceringarna - så undviker du att den klumpar sig. Tas bort med din ögonmakeupborttagning från Clinique.
Volym:6 ml
Hudtyp:Kombinerad
Färg:Svart
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22