Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Remedy Cream To Oil Cleanser 150 ml

Remedy Cream To Oil Cleanser 150 ml

Comfort Zone

En mild men effektiv rengöring för den känsliga eller torra huden som lätt blir röd.
325 kr
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover
Remedy Cream To Oil Cleanser
p89605422
v89605423
Comfort Zone
SEK
325

Recensioner

Emma | 2018-12-30
För mig som har torr och känslig hy fungerar denna perfekt, tar bort smink och hyn känns inte alls lika sträm efteråt som många andra rengörningar.

Mer Information

En mild men effektiv rengöring för den känsliga eller torra huden som lätt blir röd. Den är kompatibel med hudens egna lipider, och den innehåller inte några aggressiva rengöringsämnen som kan försvaga hudens egen skyddande barriär. Konsistensen omvandlas under användningen från en creme till olja. Initialt är produkten krämig och enkel att massera in i huden för att mekaniskt avlägsna orenheter. Därefter över-går den till en olja som avslutar rengöringen och gör huden mjuk och sammetslen. Innehåller 97 % ingredienser med naturligt ursprung.
Produkten är mycket koncentrerad och därför behövs bara en liten mängd. Applicera direkt på torr hud och massera in med cirkelrörelser för att underlätta omvandlingen till olja. Skölj av med varmt vatten, och undvik att få produkten i ögonen.
Volym:150 ml
Hudtyp:Känslig|Torr
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22