Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Goodiebag på köpet! Handla för 999 kr och få en lyxig goodiebag på köpet när du handlar på kicks.se, värde 1200 kr. Gäller endast på kicks.se så länge lagret räcker.

Zarkoperfumes The Muse EdP 100 ml

Betyg
Pris
1 100 kr
Hitta i butik
Fri frakt över 99 krFri frakt över 99 kr
ExpressleveransExpressleverans
KICKS Club - poäng på alla köpKICKS Club - poäng på alla köp
The Muse EdP
p94016032
v94016033
Zarkoperfumes
SEK
1100
”Under hela mitt vuxna liv har jag haft möjligheten att vara nära den mest inspirerande kvinnan i mitt liv – min fru, min bästa vän och min själsfrände. Hon är min främsta kritiker och den person som har lärt mig om livet – att vara tolerant, att vara ödmjuk och att aldrig ge upp.
THE MUSE är tillägnad henne och alla dem som vill känna det jag känner när jag är nära henne – hennes milda leende, värmen i hennes ögon och känslan av att vara djupt älskad.
Denna doft har varit under utveckling i många år eftersom mina känslor gentemot THE MUSE, som jag älskat i 30 år, har varit svåra att fånga på flaska.
THE MUSE har ingen topp-, hjärt- eller basnot – den frammanar helt enkelt bara en oskyldig, ren och varm känsla. Avsikten är inte att avslöja en kvinnas hemligheter, bara att dela det renaste och mest äkta i världen – kärleken. Det är en känsla som kommer från djupet av din själ.
THE MUSE är tillägnad min fru och livet självt. För som jag ser det framstår livet som meningslöst om du inte har älskat.”
– Zarko Ahlmann Pavlov
Produkten innehåller rättvisemärkta råvaror. Producerad i Danmark.
Volym:
100 ml
Vikt:
328 g
EAN:
5712590000487

Vad tycker du?

Låt andra höra vad du tycker!
Logga inoch lämna en recension och berätta för andra vad du tycker om produkten

Recensioner & betyg

5.0
Baserat på 1 betyg
Läs mer
A
Ann Christine Klang
2020-09-10
Gilla (0)