Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Weekend Deal: 50% på Lancôme Monsieur Big mascara & Diesel Only The Brave. 

Gele Kit

Gele Kit

Depend

Allt du behöver för att skulptera dina naglar. Med enkla steg guidas du fram till vackra naglar. 44 supertunna tippar i ny unik design.
169 kr
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
KICKS Club: poäng på alla köpKICKS Club: poäng på alla köp
Gele Kit
p579430
v29633542
Depend
SEK
169

Recensioner

Erika D | 2016-03-08
Jag gillar denna produkt! Det är ganska lätt att få på tipparna och lägga på gelen. Jag har haft tippar på två naglar nu i över en vecka och det finns inte en antydan till att de ska lossna och ändå har jag bytt nagellack flera gånger, städat, slängt grovsopor på tippen, skött om barn mm. Det enda man måste tänka på för att få ett snyggt resultat utan en synlig kant på nageln är att göra kanten som man limmar på nageln ännu tunnare, speciellt på sidorna. Jag tycker att det var lättare att fila ner dem innan jag limmade fast tippen.
Änna-Banäna | 2015-03-08
Använde denna nästan hela tiden när jag gjorde akrylnaglar på mig själv. Pilligt & tar lång tid men det vet man om man vet vad man gör. Spricker lite lättare än salongsnaglar. Men det är ett bra alternativ om man inte har råd att springa på salong hela tiden. Ibland använder jag produkten till att förlänga nagellackets livsläng på nageln. Då penslar jag bara på ett tunt lager på min "vanliga" nagel. Nagellacket håller upp till en vecka då.
Disa | 2015-02-25
Med detta paket så blir mina naglar perfekta!

Mer Information

Allt du behöver för att skulptera dina naglar. Med enkla steg guidas du fram till vackra naglar.
44 supertunna tippar i ny unik design. Den färdigdesignade Natural Look-tippen ger en enkel, säker och snabb applicering. Spara 35% av behandlingstiden genom att tipparna har rätt form, rätt längd och fästytan är supertunn så att du slipper göra en filbehandling för att jämna ut skarven mellan tipp och naturlig nagel.
1/ Rengör Dina händer och naglar. 2/ Fila naglarna. 3/"Rugga" försiktigt upp ytan på nageln med yta 1 på poleringsfilen. 4/ Hitta rätt ripp som har rätt passform till Din nagel. Applicera därefter tipparna med medföljande lim. 5/ Fila till kanten med en nagelfil och matta av tippen genom att fila med den finaste ytan på nagelfilen. Fila också försiktigt på kanten som blir mellan tippen och Din naturliga nagel. 6/ Pensla på ett tunt lager skulpteringsgelé och spraya därefter med aktivator. Spraya med ca 10 cm avstånd till nageln. När det är helt torrt upprepar Du samma sak ytterligare två gånger. Totalt tre tunna appliceringar med skulpteringsgelé och aktivator.7/ Avsluta behandlingen med att polera naglarna med poleringsfilen.
Skulpteringsgele: Ethyl Cyanoacrylate, Polymethyl Methacrylate, BHA, CI 17200, CI 15510. Gele Aktivator : Ethyl Acetate, Dimethyltolylamine. Nagellim Rosa: Ethyl Cyanoacrylate, Polymethyl Methacrylate, Methoxyisopropyl Acetate, BHA, Polyethylene Glycol Dimethacrylate, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, CI 15850
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2020Kundservice 020-42 32 22