Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Gele Kit

Gele Kit

Depend

Ett komplett kit för att bygga Dina egna naglar. Med enkla steg guidas Du fram till vackra naglar.
169 kr

Recensioner

Erika D | 2016-03-08
Jag gillar denna produkt! Det är ganska lätt att få på tipparna och lägga på gelen. Jag har haft tippar på två naglar nu i över en vecka och det finns inte en antydan till att de ska lossna och ändå har jag bytt nagellack flera gånger, städat, slängt grovsopor på tippen, skött om barn mm. Det enda man måste tänka på för att få ett snyggt resultat utan en synlig kant på nageln är att göra kanten som man limmar på nageln ännu tunnare, speciellt på sidorna. Jag tycker att det var lättare att fila ner dem innan jag limmade fast tippen.
Änna-Banäna | 2015-03-08
Använde denna nästan hela tiden när jag gjorde akrylnaglar på mig själv. Pilligt & tar lång tid men det vet man om man vet vad man gör. Spricker lite lättare än salongsnaglar. Men det är ett bra alternativ om man inte har råd att springa på salong hela tiden. Ibland använder jag produkten till att förlänga nagellackets livsläng på nageln. Då penslar jag bara på ett tunt lager på min "vanliga" nagel. Nagellacket håller upp till en vecka då.
Disa | 2015-02-25
Med detta paket så blir mina naglar perfekta!

Mer Information

Ett komplett kit för att bygga Dina egna naglar. Med enkla steg guidas Du fram till vackra naglar.
Skulpteringsgele: Ethyl Cyanoacrylate, Polymethyl Methacrylate, BHA, CI 17200, CI 15510. Gele Aktivator : Ethyl Acetate, Dimethyltolylamine. Nagellim Rosa: Ethyl Cyanoacrylate, Polymethyl Methacrylate, Methoxyisopropyl Acetate, BHA, Polyethylene Glycol Dimethacrylate, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, CI 15850
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2017Kundservice 020-42 32 22