Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Weekend Deal: 50% på Lancôme Monsieur Big mascara & Diesel Only The Brave. 

Press & Go Nail Lengthening Long

Press & Go Nail Lengthening Long

Depend

24 förlimmade lösnaglar med perfekt passform. Borttages enkelt med varmt vatten. Perfekt för kvällen! Enkla att applicera och lätta att ta bort utan att skada Din naturliga nagel.
95 kr
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
KICKS Club: poäng på alla köpKICKS Club: poäng på alla köp
Press & Go Nail Lengthening
p656457
v32989980
Depend
SEK
95

Recensioner

Maria Håkansson | 2016-03-05
Perfekt om man vill ha snygga naglar för en kväll! Har använt dessa vid tre tillfällen, när jag ville vara extra fin. Lätta att sätta fast, håller bra och ser snygga ut på!
Agneta Bergström | 2015-07-07
Fantastiskt smidigt och snyggt! Lovar att hålla 3 dagar, mina brukar hålla betydligt längre såvidare jag inte tvättat händerna i för varmt vatten. Lossnar en nagel så låter jag den torka sen pressar jag på den igen eller tar en ny. Tänk på att använda upp paketet inom några månader. Ju längre tid desto sämre håller limmet. Folk brukar tro att jag har byggda naglar. Vet också att det finns matchande till tårna som är URLÄCKERT! Hoppas kunna hitta de på kicks en dag😉
Nathali | 2010-10-29
Denna är väldigt bra då man slipper lim! Super lätt att sätta på naglarna, och håller minst över en kväll! Jättebra om man har bråttom, men ändå vill hinna göra något åt sina naglar!

Mer Information

24 förlimmade lösnaglar med perfekt passform. Borttages enkelt med varmt vatten. Perfekt för kvällen! Enkla att applicera och lätta att ta bort utan att skada Din naturliga nagel.
Använd t.ex. Depends nagellacksremover för att få bort ev. nagellack och smuts som kan finnas på din nagelyta. För bästa hållbarhet är det viktigt att Dina naturliga naglar är rena, torra och fria från fett etc. Prova så att Du får rätt storlek. Håll lösnageln ovanför Din egen nagel så att Du ser att den passar. Sätt därefter bakkanten av lösnageln mot nagelbandet, och vik ner lösnageln mot din egen nagel. Håll kvar och pressa några sekunder. Sitter 1-3 dagar. Borttagning: Fukta Dina naglar i ett varmt vattenbad. Vänta 10 min och drag försiktigt bort lösnaglarna.
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2020Kundservice 020-42 32 22