Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Cuticle Peeling

Cuticle Peeling

Depend

Det första och viktigaste steget till friska och starka naglar är att rengöra nagelbanden. Cuticle Peeling tar bort döda hudceller och hudrester på nageln.
69 kr

Recensioner

Maria | 2017-03-05
Mina nagelband tenderar att "krypa upp" på nageln så att det ser ofräscht ut och blir svårt att lackera. Det här är en toppenprodukt som trollar bort mitt problem helt! Nagelbanden ser rena och friska ut och hela nagelbädden blir fri så att jag kan lackera om jag vill. Fast jag tycker mina naglar har blivit så fina av den här produkten att jag inte alltid känner att jag vill dölja dem med lack... =)
Narin | 2016-08-02
Använt denna i ett år nu och är dags att köpa ny. Väldigt effektiv och snyggt resultat! Används med fördel tillsammans med en orangepinne och en nagelborste.
Anna | 2016-06-18
Jättebra! Stor skillnad mot dess föregångare som inte var kemisk utan hade slipande korn i sig. Den här fungerar.

Mer Information

Det första och viktigaste steget till friska och starka naglar är att rengöra nagelbanden. Cuticle Peeling tar bort döda hudceller och hudrester på nageln. Ökar syretillförseln vilket påskyndar cellförnyelsen och näringsflödet till nageln. Detta ger snabbare nagelväxt och en bättre nagelkvalitet och en vackrare naturlig nagel. Berikad med Aloe vera.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2017Kundservice 020-42 32 22