Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Mallar Fransk Manikyr

Mallar Fransk Manikyr

Depend

Ibland kan det vara svårt att måla den vita toppen på frihand. Här har du lösningen: 28 mallar som ger den perfekta manikyren. Lätta att applicera och som ger ett perfekt resultat!
25 kr
Fri frakt & retur till butikFri frakt & retur till butik
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover

Recensioner

Cecilia Jonsson | 2017-02-16
Den har funkat jätte bra för mig och man får väldigt fin linje utan något fel steg
Anna-Lena Hoväng | 2016-03-09
Jag brukar att använda dem här och jag tycker att dem är jättebra! Det blir snyggt och prydligt och gör så att naglarna ser fräscha ut. Men man måste ha ett nagellack till.
Cassandra Iréne Ylva Bergström | 2016-03-04
Utdåliga! Jag använde dessa när jag var ny på naglar och hatar dem. Klistret är alldeles för starkt så de förstör genom att antingen dra med sig färg eller lämna klister på nageln. Visst, det går att minska klistret genom att trycka dem ett par gånger mot något men det tycker jag inte ska behövas... Mycket lättare att bara lära sig måla snyggt utan mallar.

Mer Information

Ibland kan det vara svårt att måla den vita toppen på frihand. Här har du lösningen: 28 mallar som ger den perfekta manikyren. Lätta att applicera och som ger ett perfekt resultat!
1. Applicera Depends Bastonfärg. När baslacket torkat, applicera en mall. Placera mallen precis under den vita randen på Din nagel och följ den naturliga undningen. Tryck till så att mallen sitter på plats.
2. Applicera Depends vita Fransk Maniyr-lack på ytan ovanför mallen. Låt torka ordentligt. Dra försiktigt av mallen och fullfölj Din Franska Manikyr med det färgade lacket.
För extra hållbarhet och lyster på Din manikyr avsluta behandlingen med två tunna lager Depend Topp/Överlack.
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22