Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Stop Nail Bite

Stop Nail Bite

Depend

Effektivt sätt att sluta bita på naglarna och ge din nagel en chans att växa sig naturligt stark. Innehåller Bitrex som smakar mycket illa och bittert.
85 kr
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover
Stop Nail Bite
p90458794
v90458795
Depend
SEK
85

Recensioner

Cecilia | 2019-06-08
Mycket bra! Man känner den äckliga smaken ända ner i halsen haha, låter hemskt men just det som är bra. Jag har varit en riktig nagelbitare och det har hänt att jag fått flisor och halva nageln har gått av. Med det här på sätter jag inte munnen nära nageln. Bra att ha som topplack!
maria | 2019-01-21
jag är väldigt nöjd med denna produkt, jag gick från att ständigt ha fingrarna i munnen till att inte ens vilja råka ha mina fingrarna nära munnen för att jag inte vill känna den bittra smaken

Mer Information

Effektivt sätt att sluta bita på naglarna och ge din nagel en chans att växa sig naturligt stark. Innehåller Bitrex som smakar mycket illa och bittert. Applicera 1 tunt lager varannan till var tredje dag tills beteendet är borta. Den bittra smaken går inte bort när du tvättar händerna. Ger en blank yta och kan även användas som ett ofärgat nagellack.
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22