Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Christmas calendar! 50% på skönhetsfavoriter, varje dag fram till julafton.

Eyebrow Pencil Slim&Thin Taupe
Eyebrow Pencil Slim&Thin Taupe

Eyebrow Pencil Slim&Thin Taupe

Depend

Skönheten ligger i detaljerna och Depend Eyebrow Pencil – Slim & Thin med sin spets på 1,5 mm och ögonbrynsborste i ena änden är perfekt för precisionsarbete.
149 kr
Taupe
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover
Eyebrow Pencil Slim&Thin
p89073706
v89073712
Depend
SEK
149

Recensioner

Johanna | 2019-08-11
Fastnade för den här pennan förra året någon gång tror jag, sminkar mig med den 5/7 dagar i veckan till skolan, i början tog den slut på 1-2 månader. Men nu känns det som att jag lärt mig mer och då tar den inte slut lika fort, kan bero på att jag numera gör naturligare bryn. Tyckte den tog slut fort i början och tänkte därför egentligen ge den 4 stjärnor men insåg att jag kanske var lite petig och ögonbrynspennor brukar väl ta slut ganska fort. Är brunett/ginger och använder färgen "caramel". Enda andra negativa skulle nog vara att borsten är lite hård men de gör det lätt att "sudda" misstag.
Siv | 2019-06-16
Bästa ögonbrynspennan, mycket bra pris och lätt att använda.
AnnN | 2019-05-15
Bästa ögonbrynspennan, helt klart jämförbar med dyra Anastasias. Bra hållbarhet. Räcker ungefär lika länge som Anastasias eller liite längre. Jag har Medium Brown, passar mig som ska ha kalla färger.

Mer Information

Skönheten ligger i detaljerna och Depend Eyebrow Pencil – Slim & Thin med sin spets på 1,5 mm och ögonbrynsborste i ena änden är perfekt för precisionsarbete. Skapa enskilda hårstrån eller en riktigt skarp ögonbrynskontur.
Färg:Brun
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22